reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A gdzie Ty tyle chodzisz codziennie ?

Wszędzie!Dwa razy do szkoły i spowrotem, na zakupy na spacer, do parku, ja nie lubię siedzieć w mieszkaniu.Poza tym wolę jak dzieci spędzają czas na powietrzu i szaleją niz rozwalają wszystko w mieszkaniu.
Samochód ma mąż kilkaset km od nas, więc ja do dyspozycji mam nogi i pociąg.;)

Jadę dziś popatrzeć na dostawki.
@apekt Ty miałaś tego Klupsia, prawda? Gdzie kupiłaś do niego prześcieradło? Ten wymiar taki niestandardowy i nie wiem czy znajdę?

U mnie na piętrze w sypialni 31 stopni z otwartymi oknami a 32 stopnie z zamkniętymi [emoji14] cała noc otwarte mam okna więc nad ranem dziś na szczęście tylko 23 :D ale temperarura już się podnosi :/

To ja mogę powiedzieć, że u nas aktualnie tylko 17 chłodno i padało z rana.
Tak ma dzisiaj zostać z czego bardzo się cieszę :-D

O zesz 15 km dziennie Ale w tym słońcu też?
Uważaj na siebie !!!
Upsss...

Od 9.30 lub 10.00 jesteśmy w domu do 14.30-15.00 z uwagi na upały, odstawieniu starszego robię zakupy, lece do domu.Male śpi (lub nie) ale potem musimy bratka odebrać.
Mamy dwa place zabaw, takie parkowe jeden koło szkoły i on jest w cieniu.Zazwyczaj tam sobie chłopaki szaleją.
Niestety z młodszym muszę chodzić za reke, więc laze w kółko i w kółko az mam czasem dość.
I codziennie musimy iść do koni...do stadniny.I po drodze cmentarz to te idziemy często i tak tyle wychodzi.

A upały ogólnie lubię. znoszę je b dobrze.Moje znienawidzone.pory roku to jesien i polska zima.
Chlapy, ulewy, blocisko i gile z nosa.
Zdecydowanie wolę ciepelko.

Ja od Przyjaciółki dostanę to w spadku :-)
Screenshot_20180602-080102.png

Załączniki

• Screenshot_20180602-080102.png
    Screenshot_20180602-080102.png
    144,6 KB · Wyświetleń: 406
reklama
Do góry