Muumi
Fanka BB :)
Katarek mozesz kupic od razu, na pewno sie przyda predzej czy pozniejWłaśnie ja mam na liście wyprawkowej katarek wpisany ale kupię dopiero jak będzie potrzeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katarek mozesz kupic od razu, na pewno sie przyda predzej czy pozniejWłaśnie ja mam na liście wyprawkowej katarek wpisany ale kupię dopiero jak będzie potrzeba
A gdzie Ty tyle chodzisz codziennie ?
U mnie na piętrze w sypialni 31 stopni z otwartymi oknami a 32 stopnie z zamkniętymi [emoji14] cała noc otwarte mam okna więc nad ranem dziś na szczęście tylko 23 ale temperarura już się podnosi :/
Zazdroszczę, u nas lampa od rana, na dole jeszcze jest ok, ale na piętrze już nie idzie wytrzymaćTo ja mogę powiedzieć, że u nas aktualnie tylko 17 chłodno i padało z rana.
Tak ma dzisiaj zostać z czego bardzo się cieszę
O zesz 15 km dziennie Ale w tym słońcu też?
Uważaj na siebie !!!
Upsss...
Zazdroszczę, u nas lampa od rana, na dole jeszcze jest ok, ale na piętrze już nie idzie wytrzymać
Fajnie, że masz z głowy u nas ten problem, że mam łóżko dość niskie i musze szukać dostawki, która jest w pełni regulowana Góra - dół, a nie np z trzema poziomami, bo jej dobrze nie dopasuję :/Ja od Przyjaciółki dostanę to w spadku :-) Zobacz załącznik 862972