reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
To bardzo aktywnie. Ja przed ciazą chodziłam około 7 km. Później kupiłam auto i niestety aktywność spadła. Ale teraz staram się codziennie przejść min 3 km. Przeszłabym dalej ale na tym upale nie da się funkcjonowac.

Założyłam kiedyś z ciekawości smartwatcha mezowego, który liczy aktywność - okazało się ze
do jakiejś 14 robię 1,5 km po mieszkaniu tylko tak o sobie sprzątając gotując itp., wiec spokojnie myśle ze te 3km robisz codziennie nawet nieświadomie :)

Ehhh ja mam też jakaś masakrę. Zapalenie górnych dróg oddechowych,kaszel myślałam że mnie udusi zwłaszcza w nocy. Nie było wyjścia i biorę antybiotyk erytromycyna. Pierwszy tyg leczyłam się sama i było tylko gorzej...jestem już tak wymęczona kaszlem i kichaniem że mam szczerze dość [emoji17] ....życzę Ci dużo zdrówka w takim razie, mam nadzieję że antybiotyk szybko zadziała
Dzięki,dziś jest minimalna poprawa, głowa mniej boli i powoli czuję że coś z zatok spływa więc może będzie lepiej :) też zdrówka życzę, masakra z tym chorowaniem w upały...

Widze ze duzo z Was choruje [emoji43] mnie juz trzyma 3 tydzien zatoki kaszel gardlo katar, czekam az przejdzie ale jedno dnia lepiej drugiego gorzej, pamietam w pierwszej ciazy bylo to samo... powodzenia wszystkim zmagajacym sie z chorobskami [emoji8]
Dzis chcialam zrobic w luxmed obciazenie glukoza ale zbednie sie fatygowalam bo w soboty nie robia ... [emoji36]

Dziewczyny, pomocy!
Co na dusznosci związane z alergią??
Kiedys mialam 3 szczury w domu ale musialam je oddac bo mialam tak silna alergie ze sie dusilam (i w sumie nic poza tym)
Wczoraj zachcialo mi sie konkretnych porządków w piwnicy i chyba kurz zrobil swoje bo jest to samo co ostatnio ze szczurami.
Nie moge oddychac.
Wiecie co moze mi pomoc?
Ostatnio skonczylo sie na zapaleniu oskrzeli i zastrzykach [emoji33][emoji33][emoji22]

reklama
Hej dziewczyny. Ja dzis odebrałam posiew z szyjki i wyszła bakteria e.coli. Czy wiecie czy daje sie na to antybiotyk?

A ponieważ wypisałam sie sie ze szpitala na własne żądanie to nie znam zalecenia lekarza. Wizyte mam we wtorek. Twardnienie brzucha mam jakby mniej. Jeszcze szpitalu miałam ich ok 12-15 w ciągu dnia. W nocy nie wiem. Teraz mam mniej ale niestety mam. Właśnie wracamy do Warszawy jeszcze z 200 km. :/

Do góry