Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja Sonia była zakochana w nowym członku rodziny. Pilnowała go od urodzenia. Kładła się przy łóżeczku lub wózku jak spał. Zero zazdrości u niej. Teraz jak M.ma 3,5 dużo się z nią bawi...trochę "maltretuje" czasem dopomina się uwagi jak ktoś się z nim bawi a ona też chce uczestniczyć w zabawie np.gra w piłkę.
Dziewczyny ja już po ! Dziewczynka potwierdzona na sto procent, zdrowa jak rybka, bardzo ruchliwa️wazy 271g. U mnie tez wszystko w porządku i z łożyskiem i z pępowina i wodami. Bardzo się cieszę !
Przecudny widok. [emoji4]U nas tak to wyglądało w 1 ciąży Zobacz załącznik 859822
Ooo Czarek i Bartek najlepsze [emoji173]Jak tak się zastanowić to sporo tego Sławek, Marek, Darek, Leszek, Arek, Irek, Czarek, Mirek
Chyba Czarek mi się podoba najbardziej, albo Bartek tak jak pisałaś
Podobna waga jak mojego Oskara bo mial 263g, ktory tc dokładnie?Dziewczyny ja już po ! Dziewczynka potwierdzona na sto procent, zdrowa jak rybka, bardzo ruchliwa [emoji173]️wazy 271g. U mnie tez wszystko w porządku i z łożyskiem i z pępowina i wodami. Bardzo się cieszę !
Hej dziewczyny weszlam tylko na chwile bo ide myc plytki w lazience. Remont sie zakonczyl zostalo sprzatanie. Gratuluje udanych wizyt.
@Szalona 29 tez mam lozysko z przodu we wtorek ide na polowkowe to napisze jak to u mnie wyglada.
Podobna waga jak mojego Oskara bo mial 263g, ktory tc dokładnie?