reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
O, Jurek, Jurek mi się podoba chociaż mój mąż nie chciał słyszeć o tym imieniu :D
Jurek to moj tesc
Piotrek to mij brat
Darek i Mirek to sasiedzi ktorych maz nie lubi
Jacek to placek :)
Oskar mi sie podoba..ale siostra zaraz za oskara wychodzi za maz....i to ja bede rodzic na ich weselu właśnie.....
Hmmm a moze Oliwier albo Aleksander...
Zwarjuje zaraz :)
Bo te z koncowka ek przejadly mi się..z dnrugirj strony cala trojka moglaby pasowac imionami tak troszeczkę

Ja dziś dałam czadu , :o
Czuje się okropnie , źle , tzn poszłam po obiedzie na bazarek po owoce dosłownie 10 min wolnym spacerek od domu ale przy okazji miałam coś załatwić na mieście , zeszło mi dokładnie 1,5 byłam na nogach ...

Po powrocie do domu , okropne zmęczęnie , słabo mi , miękkie nogi i to pobolewanie z prawej strony jak pachwiny ... I leżałam plackiem 3 h , teraz dalej boli i ogólnie coś mnie tak w środku boli... a nogi i stopy mam jak balony puchną mi już ..

Czyli przesadziłam :szok: mam wyrzuty sumienia, że narażam siebie i synka.. :o
Nie sądziłam że tak źle będę znosić moja 1 ciążę :o najlepiej się czuje jak leżę ....

Ale przeraża mnie fakt , że za mc 30/06 mamy wesele , boje się myśleć jak się będę czuć wtedy .. wiem 1 zdrowie moje i synka jest najważniejsze:rolleyes:

Ale to co się dzieje masz słabe ciśnienie ? Zawroty głowy ?

Bo to nie normalne żeby po 1,5 tak złe się czuć ;( zgłaszałas to lekarzowi ?

Jurek to moj tesc
Piotrek to mij brat
Darek i Mirek to sasiedzi ktorych maz nie lubi
Jacek to placek :)
Oskar mi sie podoba..ale siostra zaraz za oskara wychodzi za maz....i to ja bede rodzic na ich weselu właśnie.....
Hmmm a moze Oliwier albo Aleksander...
Zwarjuje zaraz :)
Bo te z koncowka ek przejadly mi się..z dnrugirj strony cala trojka moglaby pasowac imionami tak troszeczkę
Aleksander tez by pasowal :)

reklama
Dowiedzialam sie ze do postawy chorobowego nie wlicza sie u mnie premia roczna i wynagrodzenie za dyzury po godzinach pracy, ktore stanowily czasem 1/3calej kasy w miesiacu. Kurde, czasem lepiej wychodzi jak sie jest biednym, wtedy cos moze dadza...a tak to tylko zabieraja jak ktos sobie zapracowal...sluchajcie, liczyla ktoras ile kosztuje miesiecznie utrzymanie dziecka, tak srednio? Wiem,ze u kazdego inaczej...nie mysle tu tez o wyprawce, tylko pozniej. Musimy przemyslec, czy brac kredyt na dom, czy potem nam starczy na wykonczenie, jakos to wszystko obliczyc. Poki co szykuje kawalerke na przyjecie Franka [emoji16]
Oo Franek tez fajnie

Do góry