Emol
Fanka BB :)
OlekA w skrócie to Alek czy Alex ? Czy to inne imię... glupie pytanie ale moj mozg nie pacuje juz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OlekA w skrócie to Alek czy Alex ? Czy to inne imię... glupie pytanie ale moj mozg nie pacuje juz
Olek bardziej od AleksandraA w skrócie to Alek czy Alex ? Czy to inne imię... glupie pytanie ale moj mozg nie pacuje juz
A może ogólnie za mało się ruszasz i organizm się rozleniwia? Pisałaś kiedyś ze raczej mało spacerujesz czy dobrze pamiętam? Nie chce Cię straszyć bo oczywiście to nie zasada, ale podobno im więcej ruchu kobieta ma w ciąży tym łatwiejszy poród (u mnie się sprawdzilo). Może pospaceruj raz lub dwa razy dziennie po 20 minut wolnym tempem (no może z początku krócej jeżeli się źle czujesz)? Mowiłaś lekarzowi ze jesteś taka słaba? Może powinien zlecić jakieś badania?Ja dziś dałam czadu ,
Czuje się okropnie , źle , tzn poszłam po obiedzie na bazarek po owoce dosłownie 10 min wolnym spacerek od domu ale przy okazji miałam coś załatwić na mieście , zeszło mi dokładnie 1,5 byłam na nogach ...
Po powrocie do domu , okropne zmęczęnie , słabo mi , miękkie nogi i to pobolewanie z prawej strony jak pachwiny ... I leżałam plackiem 3 h , teraz dalej boli i ogólnie coś mnie tak w środku boli... a nogi i stopy mam jak balony puchną mi już ..
Czyli przesadziłam mam wyrzuty sumienia, że narażam siebie i synka..
Nie sądziłam że tak źle będę znosić moja 1 ciążę najlepiej się czuje jak leżę ....
Ale przeraża mnie fakt , że za mc 30/06 mamy wesele , boje się myśleć jak się będę czuć wtedy .. wiem 1 zdrowie moje i synka jest najważniejsze
Buuu to mi sie odwidzialo..Aleksander za dlugo tak na codzien mówić.... a olek nie.za bardzo dla mnie...Olek bardziej od Aleksandra
Może Szymon - Szymek?Buuu to mi sie odwidzialo..Aleksander za dlugo tak na codzien mówić.... a olek nie.za bardzo dla mnie...
Hahaha nooo mieliśmy podobnie, jak w końcu wyszło imię którego nie nosi nikt z rodziny, nikt kogo nie lubimy, nie jest w top 10 najpopularniejszych ani najmniej popularnych i oboje się zgadzamy że nam się podoba to zostało już tylko Miłosz więc nam się dylemat skończył [emoji23]Jurek to moj tesc
Piotrek to mij brat
Darek i Mirek to sasiedzi ktorych maz nie lubi
Jacek to placek
Oskar mi sie podoba..ale siostra zaraz za oskara wychodzi za maz....i to ja bede rodzic na ich weselu właśnie.....
Hmmm a moze Oliwier albo Aleksander...
Zwarjuje zaraz
Bo te z koncowka ek przejadly mi się..z dnrugirj strony cala trojka moglaby pasowac imionami tak troszeczkę
Ja głosuję na Bartka (Bartosza)Mama2018 u nas na razie bedzie Filip...ale sie zastanawiam czy zmieniac czy zostaeic... szukam jakiegos fajnego z koncowka ek coby padowalo do
Tomek i Wojtek.... z końcówką ~ek
I dwusylabowe...tzn. krótkie
a moze jeszcze ???
Radek...Bartek..
Na pewno nie pasuje mi jakos ...Przemek Jacek Janek Maciek Grzesiek Franek
Koniecznie zadzwoń do lekarza. Ja miałam podobnie ale druga opryszczke zgłosiłem dopiero i mnie zwyzywal. Przy takiej skłonności mój da tabletki tylko nie pamiętam od kiedy i do porodu będę je musiała brać. Nastraszyli mnie że opryszczka jest groźna dla dzidzi.Dzień dobry.
Obudziłam się dzisiaj z katarem i lekką gorączką. Do tego wyszło mi zimno na wardze. Ktoś coś brał w takiej sytuacji sama maść powinna chyba wystarczyć? Miałam zimno milion razy więc to całe szczęście nie pierwszy raz.
To rasowy piesek? bo jest uroczy .O jaki kochany <3
To nasz potwór [emoji23]Zobacz załącznik 859762
@Mamisia83 - to w takim razie nic tylko liczyć że u nas będzie to samo haha