Mamisia83
Fanka BB :)
Ten szew ci będą zakładać, tak?Cześć dziewczyny ja już w szpitalu przyjęta na oddział i czekan na anestezjologa
Powodzenia &
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten szew ci będą zakładać, tak?Cześć dziewczyny ja już w szpitalu przyjęta na oddział i czekan na anestezjologa
Ten szew ci będą zakładać, tak?
Powodzenia &
On się pyta czy mam pieniądze, tyle że ja póki mam to nie będę brała od niego. A koloryzowanie że na coś nie starcza to wg mnie jak kłamstwo więc po co? Ja po prostu dopóki mam i dobrze dysponuje pieniędzmi nie biorę od mojego, bo po prostu nie lubię. Tyle że ciekawa jestem bo ma wiecej pieniędzy a mniej "zaplanowanych" wydatków i na co wydaje. Może odkłada na wakacje, prezent urodzinowy, niespodziankę? Nie wiem.
Powodzenia jutro .Tak, jutro mój lekarz prowadzący ma dyżur i będzie mi zakładał.
Trzymam kciuki [emoji109][emoji109]Tak, jutro mój lekarz prowadzący ma dyżur i będzie mi zakładał.
Straszne oby drugiemu Malenstwu sie udało!Jestem i ja niestety wczoraj miałam smutny dzień
Ze mną wszystko ok i z dzidzia też
SMUTNA HISTORIA kto nie chce niech nie czyta
Moja koleżanka była w ciąży bliźniaczej 35tydzień, pojechała w piątek na wizytę i jeden dzidziuś już od kilku dni nie żył drugi walczy w szpitalu przeplakalam wczoraj cały dzień jest mi strasznie smutno
Jeśli możecie pomodlić się o zdrowie dla malutkiego to proszę zróbcie to
Mam nadzieję że chociaż jeden przeżyje straszna tragedia
W domu wszystko podwójne czeka
Jeśli macie znajome w bliźniaczej ciąży to niech często jeżdżą na kontrole bo niestety ale uważam że to wina lekarza, który powinien w ciąży bliźniaczej raz w tygodniu ją kontrolować
Nie chcę Was dolowac ale musiałam to z siebie wyrzucić może będzie mi lżej
PowodzeniaCześć dziewczyny ja już w szpitalu przyjęta na oddział i czekan na anestezjologa
Ja z przegladarki weszlam i teraz na aplikacji juz normalnie dziala@Katrina33 trzymam mocno kciuki... Bardzo smutna wiadomość
Ja wczoraj wypiłam pierwszy raz w ciąży bezalkoholowa warke cytrynowa i od rana mnie nerki bolą :/
Dziewczyny widzę wiadomość prywatna od admina o dostępie do prywatnego forum ale nie działa mi ani na przeglądarce ani na tapatalku, wam działa?
Bardzo przykra historia. Oczywiście że się pomodle.Jestem i ja niestety wczoraj miałam smutny dzień
Ze mną wszystko ok i z dzidzia też
SMUTNA HISTORIA kto nie chce niech nie czyta
Moja koleżanka była w ciąży bliźniaczej 35tydzień, pojechała w piątek na wizytę i jeden dzidziuś już od kilku dni nie żył drugi walczy w szpitalu przeplakalam wczoraj cały dzień jest mi strasznie smutno
Jeśli możecie pomodlić się o zdrowie dla malutkiego to proszę zróbcie to
Mam nadzieję że chociaż jeden przeżyje straszna tragedia
W domu wszystko podwójne czeka
Jeśli macie znajome w bliźniaczej ciąży to niech często jeżdżą na kontrole bo niestety ale uważam że to wina lekarza, który powinien w ciąży bliźniaczej raz w tygodniu ją kontrolować
Nie chcę Was dolowac ale musiałam to z siebie wyrzucić może będzie mi lżej