Mama po.raz trzeci
Fanka BB :)
Ljanka cos tak zamilkla?.pojechalas na ip?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też 2 czerwca. Ale nie cieszę się w ogóle bo się okazało że mamy 2 wesela pod rząd - w piątek 1go i w sobotę 2 czerwca. Z czego to pierwsze 100km od domu. Będzie masakrycznie męcząco coś czujęWidzę że dużo z nas ma wesela rodzeństwa w tym rokumoja siostra wychodzi za mąż na szczęście już 2 czerwca i daleko nie mam
sukienkę chciałam jakaś wypasioną bo w końcu wesele siostry, a kupiłam najzwyklejsza jakiej na początku poszukiwań nie brałam pod uwagę
ale w innych krojach nie wyglądałam za dobrze ...
Do Podbeskidzia to chyba ja będę jedną z najbliższych z mojej PszczynyAh, bo mówisz o silnych zimach, więc myślałam, że tak jak ja na Podbeskidziu![]()
Mam pytanie odnośnie przyczepkiJa dzisiaj mimo ładnej pogody zostałam w domu, mąż wsiadł na rower młodego załadowal do przyczepki i pojechał nad jezioro robić kilometry
Ja miałam czas by upiec ciasto i na spokojnie ogarnąć urodzinowe przyjęcie niespodziankę dla męża i synka. Rezerwowalam restaurację, wybierałam menu, torta dzwoniłam po rodzinie z zaproszeniem.
Zostało jeszcze tylko kupić kwiaty na stół i sukienkę.
No i prezent dla męża.... A tutaj kiepsko z pomysłemco możecie doradzić? Tylko nie materialne rzeczy bo on ma wszystko co mu potrzebne. Był już skok ze spadochronem, wspólne romantyczne wyjazdy, wyścigi na torze samochodowym więc to odpada.
Ja na jakąś rocznicę robiłam kupony miłości, coś w ten deseń https://img-ovh-cloud.zszywka.pl/1/0157/5850-dla-niego-kupony-milosci.jpgJa dzisiaj mimo ładnej pogody zostałam w domu, mąż wsiadł na rower młodego załadowal do przyczepki i pojechał nad jezioro robić kilometry![]()
Ja miałam czas by upiec ciasto i na spokojnie ogarnąć urodzinowe przyjęcie niespodziankę dla męża i synka. Rezerwowalam restaurację, wybierałam menu, torta dzwoniłam po rodzinie z zaproszeniem.
Zostało jeszcze tylko kupić kwiaty na stół i sukienkę.
No i prezent dla męża.... A tutaj kiepsko z pomysłemco możecie doradzić? Tylko nie materialne rzeczy bo on ma wszystko co mu potrzebne. Był już skok ze spadochronem, wspólne romantyczne wyjazdy, wyścigi na torze samochodowym więc to odpada.
FajneJa na jakąś rocznicę robiłam kupony miłości, coś w ten deseń https://img-ovh-cloud.zszywka.pl/1/0157/5850-dla-niego-kupony-milosci.jpg
Sporo śmiechu z tym byłoteż nie miałam już pomysłu bo chłop wszystko ma a jak nie ma to się na bieżąco kupuję w zasadzie.. i weź potem ogarnij prezent
![]()
Cabriofix 499 a pebble czy pebble plus ok 599 więc mała różnica cenowa chyba że coś źle szukam ... Hmmmm
Wiesz co @aspekt , w ogóle ten cabriofix to tylko z polecenia 2 znajomych . Ja się nie znam ....
Myślę że wyjdzie naturalnie z kupą. Kulka gładka to nie powinna robić problemu :-)Dzuen dobry
Moje 3,5 letnie dziecko połknęło metalową kulke o srednicy ok 1 cm, póki co nic go nie boli i nic sie nie dzieje.... on to wydali? Czy mam jechac do szpitala?
Przez 2 dni kupe sprawdzac, jak nie to za 4 dni na przeswietlenie?