reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Widzę że dużo z nas ma wesela rodzeństwa w tym roku :) moja siostra wychodzi za mąż na szczęście już 2 czerwca i daleko nie mam :) sukienkę chciałam jakaś wypasioną bo w końcu wesele siostry, a kupiłam najzwyklejsza jakiej na początku poszukiwań nie brałam pod uwagę :) ale w innych krojach nie wyglądałam za dobrze ...
Ja też 2 czerwca. Ale nie cieszę się w ogóle bo się okazało że mamy 2 wesela pod rząd - w piątek 1go i w sobotę 2 czerwca. Z czego to pierwsze 100km od domu. Będzie masakrycznie męcząco coś czuję :(

Ja dzisiaj mimo ładnej pogody zostałam w domu, mąż wsiadł na rower młodego załadowal do przyczepki i pojechał nad jezioro robić kilometry :)
Ja miałam czas by upiec ciasto i na spokojnie ogarnąć urodzinowe przyjęcie niespodziankę dla męża i synka. Rezerwowalam restaurację, wybierałam menu, torta dzwoniłam po rodzinie z zaproszeniem.
Zostało jeszcze tylko kupić kwiaty na stół i sukienkę.
No i prezent dla męża.... A tutaj kiepsko z pomysłem :( co możecie doradzić? Tylko nie materialne rzeczy bo on ma wszystko co mu potrzebne. Był już skok ze spadochronem, wspólne romantyczne wyjazdy, wyścigi na torze samochodowym więc to odpada.
Mam pytanie odnośnie przyczepki :) Od jakiego wieku zaczeliscie stosować? Wygodne to na jakieś dłuższe dystanse? My dużo jeździmy z sakwami, całe wyprawy parotygodniowe i własnie marzy mi się taka wycieczka w przyszlości z maluchem:) Wiadomo, że nie od razu, ale pomarzyć można :D

Ja dzisiaj mimo ładnej pogody zostałam w domu, mąż wsiadł na rower młodego załadowal do przyczepki i pojechał nad jezioro robić kilometry :)
Ja miałam czas by upiec ciasto i na spokojnie ogarnąć urodzinowe przyjęcie niespodziankę dla męża i synka. Rezerwowalam restaurację, wybierałam menu, torta dzwoniłam po rodzinie z zaproszeniem.
Zostało jeszcze tylko kupić kwiaty na stół i sukienkę.
No i prezent dla męża.... A tutaj kiepsko z pomysłem :( co możecie doradzić? Tylko nie materialne rzeczy bo on ma wszystko co mu potrzebne. Był już skok ze spadochronem, wspólne romantyczne wyjazdy, wyścigi na torze samochodowym więc to odpada.
Ja na jakąś rocznicę robiłam kupony miłości, coś w ten deseń https://img-ovh-cloud.zszywka.pl/1/0157/5850-dla-niego-kupony-milosci.jpg

Sporo śmiechu z tym było :D też nie miałam już pomysłu bo chłop wszystko ma a jak nie ma to się na bieżąco kupuję w zasadzie.. i weź potem ogarnij prezent :(

@vihrea Odkąd młody skończył rok, trasy 20-100 km. Uwielbia w niej spać więc domyślam się że mu wygodnie. Musisz poczytać na jakiś forach rowerowych o modelach nadających się na długie dystanse i kto jaki poleca, bo jest tego mnóstwo :) My sami dużo jeździliśmy ale z młodym to tak rekreacyjnie na razie

Cabriofix 499 a pebble czy pebble plus ok 599 więc mała różnica cenowa chyba że coś źle szukam ... Hmmmm

Wiesz co @aspekt , w ogóle ten cabriofix to tylko z polecenia 2 znajomych . Ja się nie znam ....

Ja miałam cabriofixa, ale fakt mój Kajt był malutki, dla dziecka urodzonego w terminie i z normalna waga faktycznie, jak mówiła @aspekt na długo może nie starczyć. Będzie ciasny ;) warto dołożyć te 100 zł i nie zmieniać za chwile fotelika

Dzuen dobry
Moje 3,5 letnie dziecko połknęło metalową kulke o srednicy ok 1 cm, póki co nic go nie boli i nic sie nie dzieje.... on to wydali? Czy mam jechac do szpitala?
Przez 2 dni kupe sprawdzac, jak nie to za 4 dni na przeswietlenie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzuen dobry
Moje 3,5 letnie dziecko połknęło metalową kulke o srednicy ok 1 cm, póki co nic go nie boli i nic sie nie dzieje.... on to wydali? Czy mam jechac do szpitala?
Przez 2 dni kupe sprawdzac, jak nie to za 4 dni na przeswietlenie?
Myślę że wyjdzie naturalnie z kupą. Kulka gładka to nie powinna robić problemu :-)

Do góry