reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ljanka cos tak zamilkla?.pojechalas na ip?
Dzięki za troskę :*). Nie, nie pojechałam. Po waszych komentarzach postawiłam na wyciszenie i zajęcie się czymś innym, żeby nie foksowac. Może się mylę, nie jestem pewna czy to to, ale wieczorem coś jakby mnie kopnął. Będę czekać cierpliwie do 11.05. My dzis mamy komunie mojem mamy chrzesniaka takze pozniej bede Was nadrabiac. Miłego dnia kochane :)

Dzuen dobry
Moje 3,5 letnie dziecko połknęło metalową kulke o srednicy ok 1 cm, póki co nic go nie boli i nic sie nie dzieje.... on to wydali? Czy mam jechac do szpitala?
Przez 2 dni kupe sprawdzac, jak nie to za 4 dni na przeswietlenie?
Myślę, że sama wyjdzie :)

Wiem wiem, mi chodzilo o to zeby podkoloryzowac facetowi... wyolbrzymic... zeby dokladal kasy na dziecko...
On się pyta czy mam pieniądze, tyle że ja póki mam to nie będę brała od niego. A koloryzowanie że na coś nie starcza to wg mnie jak kłamstwo więc po co? Ja po prostu dopóki mam i dobrze dysponuje pieniędzmi nie biorę od mojego, bo po prostu nie lubię. Tyle że ciekawa jestem bo ma wiecej pieniędzy a mniej "zaplanowanych" wydatków i na co wydaje. Może odkłada na wakacje, prezent urodzinowy, niespodziankę? Nie wiem.

Jestem i ja niestety wczoraj miałam smutny dzień:(
Ze mną wszystko ok i z dzidzia też:)

SMUTNA HISTORIA kto nie chce niech nie czyta :hmm:
Moja koleżanka była w ciąży bliźniaczej 35tydzień, pojechała w piątek na wizytę i jeden dzidziuś już od kilku dni nie żył drugi walczy w szpitalu :( przeplakalam wczoraj cały dzień jest mi strasznie smutno:(
Jeśli możecie pomodlić się o zdrowie dla malutkiego to proszę zróbcie to :(
Mam nadzieję że chociaż jeden przeżyje straszna tragedia:no:
W domu wszystko podwójne czeka :no:

Jeśli macie znajome w bliźniaczej ciąży to niech często jeżdżą na kontrole bo niestety ale uważam że to wina lekarza, który powinien w ciąży bliźniaczej raz w tygodniu ją kontrolować :(
Nie chcę Was dolowac ale musiałam to z siebie wyrzucić :( może będzie mi lżej :no:

Moja koleżanka była w ciąży bliźniaczej 35tydzień, pojechała w piątek na wizytę i jeden dzidziuś już od kilku dni nie żył drugi walczy w szpitalu :( przeplakalam wczoraj cały dzień jest mi strasznie smutno:(

Jeśli macie znajome w bliźniaczej ciąży to niech często jeżdżą na kontrole bo niestety ale uważam że to wina lekarza, który powinien w ciąży bliźniaczej raz w tygodniu ją kontrolować :(
Nie chcę Was dolowac ale musiałam to z siebie wyrzucić :( może będzie mi lżej :no:

Bardzo mi przykro, tule Cię z całych sił. Pomodlę się za Maleństwo i za Rodziców w tych trudnych dla nich chwilach :-/

Trzymam mocno kciuki!!! Moja znajoma ok 1,5 roku temu miała taką samą sytuacje w 24-25 tc. Drugi chłopczyk żyje. Ma spore problemy (ktore wynikają z wcześniactwa), ale żyje.

@Katrina33 trzymam mocno kciuki... Bardzo smutna wiadomość :(
Ja wczoraj wypiłam pierwszy raz w ciąży bezalkoholowa warke cytrynowa i od rana mnie nerki bolą :/
Dziewczyny widzę wiadomość prywatna od admina o dostępie do prywatnego forum ale nie działa mi ani na przeglądarce ani na tapatalku, wam działa?

reklama
@Katrina33 trzymam mocno kciuki... Bardzo smutna wiadomość :(
Ja wczoraj wypiłam pierwszy raz w ciąży bezalkoholowa warke cytrynowa i od rana mnie nerki bolą :/
Dziewczyny widzę wiadomość prywatna od admina o dostępie do prywatnego forum ale nie działa mi ani na przeglądarce ani na tapatalku, wam działa?
Mi jak przez przeglądarkę wchodzę na bb, w swoje wiadomości i dopiero w link to dopiero działa...jeżeli tak za każdym razem to dziękuję.

Do góry