reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Sluchajcie, w kazdej wolnej chwili jak siedze przy lapku to aktualizuje sobie ta nasza liste i brakuje mi TP @alina89, moze ktoras kojarzy ? I wiem, ze ktorejs mialam zmienic termin, ale nie pamietam ktorej [emoji85]
@Miao Ciebie tez nie mam na liscie.
No i tak sobie pomyslalam, czy nie chcialybysmy na liscie miec imion dla naszych dzieciaczkow? :)
Imiona fajna sprawa, ale chyba najlepiej po porodzie zaktualizować listę - w sensie z datą porodu i imieniem, która będzie chxiala

reklama
O rety! Zazdroszczę siły mamie [emoji1] My jedziemy na wesele pod koniec czerwca i mam nadzieję, że będę mogła... Ostatni tydzień był kiepski i nie dawałam rady długo siedzieć. Dziś jest dużo lepiej i mam nadzieję, że już tak zostanie.

My szczęśliwe mamy pokój w tym domu weselnym od drugiej strony jakiejś że ma być w miarę cicho. To jak nie będę dawała rady. Pójdę na godzinkę do pokoju i już. Także się cieszę, że takie rozwiązanie jest.

Sluchajcie, w kazdej wolnej chwili jak siedze przy lapku to aktualizuje sobie ta nasza liste i brakuje mi TP @alina89, moze ktoras kojarzy ? I wiem, ze ktorejs mialam zmienic termin, ale nie pamietam ktorej [emoji85]
No i tak sobie pomyslalam, czy nie chcialybysmy na liscie miec imion dla naszych dzieciaczkow? :)
Proszę więc o dodanie! TP mam na 2.10, mam 3,5 letnią córkę. Teraz jeszcze nie wiadomo kto zawita.

Mi zmień tez na 13.10 proszę ;)

Wesela powiadacie ... na jednym byliśmy tydzień temu. Wróciliśmy o 21 - taki ze mnie weselnik teraz :)
Ale 13.10 mam wesele brata i tu będzie ból jak nie dam rady pójść :( termin z usg na 12.10 [emoji1362]

Wesela powiadacie ... na jednym byliśmy tydzień temu. Wróciliśmy o 21 - taki ze mnie weselnik teraz :)
Ale 13.10 mam wesele brata i tu będzie ból jak nie dam rady pójść :( termin z usg na 12.10 [emoji1362]
Mów się uda choxiaz na oficjalną część, a jak poród wcześniej to przecież wszyscy zrozumieją :)

reklama
Ooo też ciekawie :D a może akurat będziesz rodzic po terminie i uda się wszystko ogarnąć ;)

Do góry