Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w ciąży pływałam w swoim zwykłym bikini plus top na ramiączkach ze sztucznego rozciągliwego materiału (od mamy pożyczyłam, jej służyła za podkoszulkę)
No właśnie, ja się obawiam że brzuch może nie być zbyt piękny do pokazania. A to tankini jest dwuczesciowe i dzięki sznurkom, góra rośnie razem z brzuchem. I ochrona przed słońcem jest. Do tego jest to podobno na tyle funkcjonalne że można w tym chodzić po ciąży.
No właśnie, ja się obawiam że brzuch może nie być zbyt piękny do pokazania. A to tankini jest dwuczesciowe i dzięki sznurkom, góra rośnie razem z brzuchem. I ochrona przed słońcem jest. Do tego jest to podobno na tyle funkcjonalne że można w tym chodzić po ciąży.
Mi tez by sie taki przydalMi by się takie przydało - jednoczęściowe są niewygodne, a w bikini się nie pokażę, bo mam zebrę z rozstępów po pierwszej ciąży ;-)
Zazdroszcze pewnosci siebieJa mam ładny brzuszek i zamierzam go pokazywać w bikini na plazy ;P
Ja to mysle ze na plazy bede siedziala w worku na kartofle [emoji23]