reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja w ciąży pływałam w swoim zwykłym bikini plus top na ramiączkach ze sztucznego rozciągliwego materiału (od mamy pożyczyłam, jej służyła za podkoszulkę ;) )

reklama
Szukałam takich topów w dehaltonie ale nic nie ma, tylko na dzieci. Ale to świetny pomysł właśnie taką koszulka i gratki. Ja teraz chodzę na basen w zwykłym stroju sportowym jednocześciowym ale napina mi się na brzuchu i wrzyna. Źle się w nim czuje. A chciałabym chodzić na basen do końca ciąży żeby odciążyć kręgosłup. Bo nie jest w dobrym stanie.

Ja w ciąży pływałam w swoim zwykłym bikini plus top na ramiączkach ze sztucznego rozciągliwego materiału (od mamy pożyczyłam, jej służyła za podkoszulkę ;) )

W sieciowkach moze? Ta moja chyba z outletu intimissimi,ale u nich taka rotacja asortymentu, ze trudno trafic na cos upatrzonego.

Aha, minus takiego rozwiązania moze byc taki, ze bedzie woda w dekolt naplywac i zbyt odslaniac biust. Ja dlatego mialam pod spodem stanik od bikini

No właśnie, ja się obawiam że brzuch może nie być zbyt piękny do pokazania. A to tankini jest dwuczesciowe i dzięki sznurkom, góra rośnie razem z brzuchem. I ochrona przed słońcem jest. Do tego jest to podobno na tyle funkcjonalne że można w tym chodzić po ciąży.

Ja mam ładny brzuszek i zamierzam go pokazywać w bikini na plazy ;P

No właśnie, ja się obawiam że brzuch może nie być zbyt piękny do pokazania. A to tankini jest dwuczesciowe i dzięki sznurkom, góra rośnie razem z brzuchem. I ochrona przed słońcem jest. Do tego jest to podobno na tyle funkcjonalne że można w tym chodzić po ciąży.

Masz już ten kostium w domu? Napisz jak go przetestujesz na wodzie :-) Nie mam zaufania do bon prix ;-)

Mi by się takie przydało - jednoczęściowe są niewygodne, a w bikini się nie pokażę, bo mam zebrę z rozstępów po pierwszej ciąży ;-)
Mi tez by sie taki przydal :)
Ja mam ładny brzuszek i zamierzam go pokazywać w bikini na plazy ;P
Zazdroszcze pewnosci siebie :)
Ja to mysle ze na plazy bede siedziala w worku na kartofle [emoji23]

Ja to mysle ze na plazy bede siedziala w worku na kartofle [emoji23]

Mój normalny strój jest maksymalnie zabudowany i ma przedłużany dół - takie spodenki krótkie. Bardziej zabudowany bym znalazła chyba tylko w sklepach dla muzułmanek [emoji6] Nie znoszę pokazywać nawet kawałka pośladka. Na codzień tego nie robię i nie wiem czemu na plaży czy basenie ma być inaczej [emoji21]

Właśnie zajadam czarne śliwki z Biedry!
O jakie dobreeeeee!!!

20180505_163340.jpg

Załączniki

• 20180505_163340.jpg
    20180505_163340.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 340
reklama
Do góry