margerrita
Fanka BB :)
Dziewczynki 2 pytania odnośnie lata ...
1. Jakie preparaty są dobre na słońce dla kobiet w ciąży ? Tzn jakas ochrona kremy z filtrem najlepiej dla alergika ? Nie planuje się opalać w tym roku ale jak na specer czy działkę pasuje się czymś posmarować ...
2. Takie troszkę krępujące pytanie hahaha ,
Może bardziej mamy obecne cos powiedzą , jak jest z depilacja bikini w ciąży potem jak już jest duzyy brzuszek ? Da się czy ciężko czy nie realne tam sięgnąć jak jest brzuszek .... ?
Z nogami pewnie zdecydowanie łatwiej....
Tak mnie naszło bo teraz ciepło i trZeba się ogarniać z nóżkami depilacja
a ja w poprzedniej pare razy wybralam sie na wosk do kosmetyczki i jak reka odljal, teraz tez juz raz bylam, mi po wosku bardzooo wolno odrastaja
Z tymi dostawkami o nie jest tak ? ;-) Zobacz załącznik 852962
ha, u nas napewno tak bedzie i bez dostawki, lozeczko pewnie malo uzywane bedzie
Zazdroszczę, że wam śpi w ogóle :-) Moja odkąd skończyła 1,5 roku nie śpi w dzień. A jak jej się zdarzy drzemeczka, to jeszcze gorzej, bo zasypia na noc po 23.
moja 20 miesiecy wlasnie tez ma etap, po co drzemka w ciagu dnia..aaaaaa! a syn spal do 4 lat
a ja sie mecze z kaszlem, maskra, bylam w aptece i panikarska pani nic kompletnie nic nie chciala mi sprzedac, no ale domowe sposoby nie pomagaja, jutro ide do lekarza. budze sie w nocy bo sie dusze, masakra