A mowilas, ze jesteś w ciąży? Jest przepis, ze w ciągu 7 dni musisz mieć wizyte. Zadzwoń jeszcze raz i powowaj sie na prawa kobiet w ciążyJa mam niski hemakrotyt i limfocyty...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mowilas, ze jesteś w ciąży? Jest przepis, ze w ciągu 7 dni musisz mieć wizyte. Zadzwoń jeszcze raz i powowaj sie na prawa kobiet w ciążyJa mam niski hemakrotyt i limfocyty...
Ładniutki [emoji5][emoji5]A to moj brzuch [emoji3]Zobacz załącznik 851101Zobacz załącznik 851102
17Gratulacje o jaka juz duża ? Który masz tc ?
Co za czasy.. Ja pindole! Zeby dostać zwolnienie trzeba iść prywatnie! Przecież lekarz jest dla pacjenta i jego zdrowie i spokój powinno byc najważniejsze.. A tu w wielu przypadkach chodzi tylko o kase! W jakim kraju my żyjemy! Składki kosmiczne nam pobierają a nic z tego nie mamy! Aż mi się ciśnienie podniosło!Tak zamierzam zrobić. Bo kurde to jjakies jaja. Bo jak w 1 ciąży chodziłam do niego prywatnie + NFZ to kasa się zgadzała (ale wtedy musiałam mieć zwolnienie z pracy) a teraz nie potrzebuje więc nie chodzę prywatnie. No ale chyba się obraził i specjalnie tak mnie traktuje zęby nic nie zrobić na NFZ i abym się prywatnie zapisała. Pewnie się zapisze ale na pewno nie do niego.
Heheh. Post chyba nie do mnie, bo ja byłam wczoraj na wizycie i już mam przepisane żelazo na moje dolegliwościA mowilas, ze jesteś w ciąży? Jest przepis, ze w ciągu 7 dni musisz mieć wizyte. Zadzwoń jeszcze raz i powowaj sie na prawa kobiet w ciąży
Ale nie wiem czy czegoś nie pomieszałam z tą wagą, być może źle usłyszałam...
Piękny!!! mój mąż wyjechal na 2 tygodnie i ma nadzieję, że jak wróci to już będę miała bardzo widoczny brzusioKochana jesteś [emoji8][emoji8][emoji8]
Wolałabym by nie było tak widać...ale najważniejsze by Dzidziolek był zdrowy [emoji1][emoji1][emoji1]
Ja w pierwszej ciąży przy wzroście 158 i 50 kg wagi przytyłam 30 normalnie wyglądałam jak uwolnić orkę hahahaha , teraz przytyłam 2 i mam zamiar się bardziej kontrolowaćKurcze ja to się boję przytyć więcej niż 10 kilo... I tak w tej ciazy startowałam z wagą o 3kg wyższa niż w pierwszej. Przytyłam w pierwszej 11kg a przy moim wzroście 153cm... To wyglądałam już ciężko :/
Teraz mam jakieś 1.5-2kg na plus a tu mój tluscioszek Zobacz załącznik 851120