Ja jestem poza skala bo powinnam ważyć 66 a wazę 64 czyli przytyłam w porywach 0,3-0,5kg [emoji23]
Oooo pochwał pochwal się jak to robisz ? Hihihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem poza skala bo powinnam ważyć 66 a wazę 64 czyli przytyłam w porywach 0,3-0,5kg [emoji23]
Przynajmniej u gina na wagę nie boje sie wejsc [emoji23][emoji23]Koniecznie podmienić wagi. Dla lepszego samopoczucia
Oooo pochwał pochwal się jak to robisz ? Hihihi
Dobrze ze laboratorium mam do 13 [emoji23][emoji23][emoji23]Prooooszeee jak się leni ! Ja już tu 2 pranie wstawiam [emoji23] a zaraz do fryzjera lecę !
Dobrze ze laboratorium mam do 13 [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja nie chce przekroczyć 65kg [emoji3]U gina ważę 2 kg więcej mam nadzieje nie przekroczyć 70tki ...
ale tak najbidniej trzeba licZyc te 10 kg +
Dziecko ok 3,5kg
Wody płodowe 1kg
Łożysko z 0,5kg
Dodatkowe 2 litry krwi
I z kilogram więcej cycków
No jak nic z 10 kg
Dobrze ze laboratorium mam do 13 [emoji23][emoji23][emoji23]
Nadrobisz [emoji48][emoji48]Właśnie nie mam pojęcia bo jem wszystko na co mnie najdzie ochota, pizzę, frytki, słodycze, 2x dziennie lody. Mój wysiłek to 3x dziennie spacer z psem ale mam chihuahuę wiec to nie są eskapady po 10 km [emoji23] sama jestem w szoku ze w tym 1 trymestrze nic nie przytyłam praktycznie bo myślałam ze waga będzie mi lecieć do góry bardzo szybko ..... jeszcze nie mówię hop bo mogę nadrobić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja nie chce przekroczyć 65kg [emoji3]
Bedzie dobrze, założą co trzeba i wyjdziesz[emoji173]Ja dzisiaj dziwnie do lab mikrobiologicznego i mam nadzieje ze zrobili mi już ten posiew bo chce iść jak najjszybciej do tego szpitala i mieć z głowy