reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja leżałam ze swoim krwiakiem prawie dwa miesiące, potem przez miesiąc nadal obchodzilam się ze sobą jak z jajkiem, bo bałam się, że znów będzie coś:/ teraz ruszam się więcej, ale wiele rzeczy sobie odpuszczam. Uważaj nadal na siebie! Też nie mogę już patrzeć na brudne okna i firany, ale trudno, kiedyś tam umyję;) proponuję, żebyś się położyła (chociaż to na pewno trudno przy malutkim dziecku).
Przypomnialas mi o oknach... mam takie brudne.. maz mial miesiąc na umycie.... teraz chory wiec nie umyje...
Juz sie z panem umowilam na mycie... ja 2 poprzednie ciaze mylam.. teraz nie ma opcji

Kurcze... Dlaczego nie zapytasz swojego gina? Jsawww nie jest tutaj w pracy i obstawiam, że też nie udziela porad medycznych przez internet...

To tylko takie 1 pytanko , nie będę jej głowy zawracać czym innym . Jasne że pytałam mojego gonekologa , oczywiście ma swoje zdanie nie jest zwolennikiem tabletek...

A o mocz nie mam do jak zapytać bo wczoraj poleciał za granicę na tydzień...

Jsawww nie gniewaj się , przepraszam nie chce Ci na L4 głowy zawracać praca :baffled:

To tylko takie 1 pytanko , nie będę jej głowy zawracać czym innym . Jasne że pytałam mojego gonekologa , oczywiście ma swoje zdanie nie jest zwolennikiem tabletek...

A o mocz nie mam do jak zapytać bo wczoraj poleciał za granicę na tydzień...

Jsawww nie gniewaj się , przepraszam nie chce Ci na L4 głowy zawracać praca :baffled:
Ja bardzo tęsknie za praca , nie ma problemu :-p

Dzielna kobieta!
Ale fakt,czasy inne były. Mój tato nawet nie wiedział,że sie urodziłam bo mama była w szpitalu,na oddział go nie wpuszczali i zadzwonili do niego do pracy,że córe ma :D a w pracy dopiero szukali go po całym kompleksie żeby przekazac cudowna nowine,także moj tato wiedział może jako 30 osoba :D

Wracając do babki mojego K....jej jedno dziecko zmarło i to w jaki sposób ona się wypowiada o tym...makabra. Ja w pewnym momencie zaczęłam ją podejrzewać o różne dziwne rzeczy.

Jak ja sie urodzilam...to tata jechal 170km do swoich rodzicow powiedziec ze zostali dziadkami..i potem 170km wracal do mamy i do mnie......caly dzien jazdy zeby taką informacje przekazac...telefonow nie bylo...list by szedl i szedl...:).. teraz pyk sms..i caly swiat wie... 30 lat a tyyyle sie zmienilo

reklama
Już o tym tu pisałam, że jednak traktuję to jako bajdurzenie, bo wg mnie wcale dobrze nie było, dużo dzieci umierało. To, że te urodzone można określić jako zdrowe, skorelowane jest z tym, że te słabsze po prostu nie przeżywały. To było tak normalne, że nikt się tym nie przejmował i za kilka miesięcy kobieta znowu w ciąży była.

W tak niskiej ciąży chyba jeszcze się nie ciśnie, ale faktycznie w ciąży zaleca się LEWY bok.
Zgadzam sie z tym bajduzeniem... babcia meza z niezywym dzieckiem pksem wrocila do domu...zmarlo w drodzeona starsza wiec sama ledwo fakty kojarzy i juz mogla cos przekrecic.. ale czesto wspomina ze jechala pksm..owinela niemowle bo zmarlo...

Do góry