monami
Fanka BB :)
Ja mam je codziennie na sobie, mega wygoda. cos czuje ze kilka par w tej ciazy bedzie trzeba kupic [emoji5]
A one nie prześwitują ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam je codziennie na sobie, mega wygoda. cos czuje ze kilka par w tej ciazy bedzie trzeba kupic [emoji5]
Kazal to bierz. Oby podzialalo i nastepne badanie bylo juz w normach!
poszlam sie wypiac do lustra i nic nie widac [emoji16] one sa takie grubsze. Ale jak zazwyczaj bym brala s to wzielam rozmiar M. S jakies takie obcisle byly za bardzo, a nogi mam patyki..A one nie prześwitują ?
poszlam sie wypiac do lustra i nic nie widac [emoji16] one sa takie grubsze. Ale jak zazwyczaj bym brala s to wzielam rozmiar M. S jakies takie obcisle byly za bardzo, a nogi mam patyki..
Ja mam rozmiar 34-36 i wzięłam M i są okJa nosze rozmiar spodni 36 to myślisz ze M byłyby dobre ?
Ja nosze 38 i wlasnie M mam, to moze na Ciebie jednak S by bylo ok.Ja nosze rozmiar spodni 36 to myślisz ze M byłyby dobre ?
Grupa tajna, nie da sie wyszukacDziewczyny jaką mamy nazwę na Facebooku, bo chciałbym dołączyć. Czy to są październikowe mamy 2018?
Na wszelkie bakterie w moczu sok z żurawiny z apteki. PolecamPytałam w aptece 1 i 3 nie wolno za bardzo brać , udało mi się że jestem w 2 trymestrze ... Może pomoże ta furagina . I żeby ta bakteria już zniknęła , kazał 5 dni łykać ...
I iść powtórzyć ten mocz czy pomogła furagina ....
Zeby dolaczyc, to musisz podac ktorejs z nalezacych do grupy swoje dane do fb, ta osoba musi dodac Cie do znajomych i potem do grupy napisz do szalonej [emoji14]Dziewczyny jaką mamy nazwę na Facebooku, bo chciałbym dołączyć. Czy to są październikowe mamy 2018?