reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

U mnie raczej baz szaleństwa Jan albo Pola :rolleyes: Starszy syn to Mateusz :)
Ja tak pośrednio zawsze celowalam, ani najbardziej popularne, ani jakieś mega oryginalne :) córkę mam Marcelinę. 6 lat temu była właśnie gdzieś w środku listy, teraz widzę, że blisko pierwszej dwudziestki. Miała być Emilka, ale odpuscilismy właśnie ze względu na popularność ;)

reklama
U nas jeżeli będzie córka (w co wątpię :p) będzie Liwia. Mąż w tej kwestii nie ma nic do gadania bo imię wybrałam już w gimnazjum, i jak na złość same chłopy mi się rodzą :D a chłopiec to może Marcel (niedawno obrane jako jedna z propozycji dla młodszego synka, ale wygrał Gabriel). Na pewno nie zrobię tego błędu co przy starszym synku, bo wtedy zdecydowałam ze ja nazwę dziewczynkę a mąż synka [emoji23] no i mam Franka który kompletnie mi się nie podobał - na szczęście szybko się przyzwyczaiłam :)

Ludzie jak rozmawiam z nimi o niedoczynnosci to mi wmawiaja ze ja to chyba nadczynnosc mam bo jestem szczupla. Uwielbiam komentarze ciotek ktore wiedza lepiej na co sie lecze od 5lat[emoji16]
O tak,ciotki które znają się na każdej medycznej specjalizacji są najgorsze. Ja nie wiem tak do końca jak jest z samą niedoczynnością bo u mnie jest Hashi i ten cholerny gruczolak,coś ponoc nadnercza mi jeszcze szwankują :D W takim miksie sa problemy nie tyle z chudnięciem co prawie ze wszystkim:od wypadaniu włosów przez brak okresu przez kilka miesiecy,po odrzucenie przez oczy soczewek kontaktowych(to tez zmiany hormonalne powodują zmiany w dnie oka). Ale w ciazy Wam powiem,że nieźle sie czuję a wyniki mam lepsze niz przed ciażą :D gruczolak zasnął :D

A mojej mamy z niedoczynnosci sie nadczynnosc na stare lata zrobiła. Mama w szoku,a lekarz powiedział,że tak sie zdarza.

Ostatnia edycja:
My mieliśmy kilka imion dla dziewczynki. Gabrysia, Pola, Iga, Inga i Mia. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na to ostatnie imię. Jest dość oryginalne. Bardzooo podoba mi się imię Zoja dla dziewczynki, ale mój Bartek nawet nie chce słyszeć o tym imieniu heheh... Mia też mu się nie podobało, ale ostatecznie się przekonał i sam je później zaproponował. I weź tu zrozum faceta:-D

reklama
Do góry