Aga10_2018
Fanka BB :)
Nigdy w życiu nie zjadłam tyle śliwek co przez 3 mies ciąży [emoji23] te z biedry są super [emoji4]
Jejku jutro idę do Biedry po te śliwki. Normalnie chce !
A jak wyglądają ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy w życiu nie zjadłam tyle śliwek co przez 3 mies ciąży [emoji23] te z biedry są super [emoji4]
Normalnie nie do pojęcia :OJa dostalam dolargan przy szyciu krocza, a lekarka powiedziala "uspokoj sie dziewczyno, bo to pieprzne i zostaniesz z taka dziura"... Potem chyba zasnelam nawet nie wiem kiedy... Ogolnie tez bardzo zle bylam potraktowana w szpitalu
Niestety nie.. moj by w zyciu mnie tak nie potraktowal..Normalnie nie do pojęcia :O
A Ty rodzilas w tym szpitalu,w którym pracowal Twój lekarz?
Nic nie wspomnial co zrobić żeby krwiak się zmniejszył? Kurcze...wychodzi na to,że szpital daje Ci tylko odpoczynek,nic więcej.Konsultacja niewiele wniosla, ale przynajmniej uchronila mnie przed 4 dniami w szpitalu, w ktorym moge tylko lezec. Profesor wprost powiedzial, ze pobyt w szpitalu jest tylko kwestia psychiki. Na razie tego nie chce, nie potrzebuje, mam watpliwosci czy te zalecenia mi sluza.
To rozumiem,że trafiłaś tam przez przypadek. A lekarka wstydzić się powinna,jak tak w ogóle można...Niestety nie.. moj by w zyciu mnie tak nie potraktowal..