ewelinka10425
Fanka BB :)
A ja powiem Wam szczerze boję się trochę przedwczesnego porodu... A to dlatego, że synka urodziłam 2 tygodnie przed terminem. Obawiam się że teraz może być jeszcze szybciej :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W dwóch poprzednich ciążach trzymano się u mnie terminu om. Akurat tak wyszło że w obu ciazach termin usg wypadła później (12 i 6 dni). Pierwszego synka urodziłam dzień przed terminem ust a drukiem w dzień tego terminu czyli teoretycznie obaj po terminie z om. Mimo to w szpitalu liczył się om. Teraz mam inną sytuację bo nie dostałam okresu po ostatniej ciąży i termin mam wg usg. Swoją drogą jestem ciekawa czy i tym razem termin ust się sprawdzi
Ja syna urodziłam w 35 tyg, z waga 2350, teraz chłop równy ze mnąA ja powiem Wam szczerze boję się trochę przedwczesnego porodu... A to dlatego, że synka urodziłam 2 tygodnie przed terminem. Obawiam się że teraz może być jeszcze szybciej :/
Album i kartka śliczna! Zazdroszczę zdolności!Ja już nie nadrobie tych 50 stron...wcześniejszych...w tym czasie jak pisałyście ja jak mroweczka całe wieczory poświęcałam na prezent dla mamy mojej bardzo serdecznej koleżanki. [emoji4] Dziś jej mama wychodzi za mąż.
Zrobiłam kartkę i album na ślubne zdjęcia 20 stron. Zobacz załącznik 846650Zobacz załącznik 846651
To chyba mam to samo , myślisz że to z wysiłku ? Ja się staram oszczędzać ...
Pewnie mi to umknęło w wcześniejszych postach , dlatego pytam łykacie jakieś witamowi albo magnez ? Ja łykam asmag forte 3*1 cierpię na skurcze .... I łykam prenatal Duo 1*1 .... A Wy ?
Ale na l4 ciążowym nie masz obowiązku siedzenia w domu, ja byłam już w tym roku w Emiratach
Ja też łykam prenatal duo, dodatkowo magnez i Wit D