reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ale ja właśnie w szmateksie go znalazłam. Leżał sobie na szczycie kolder i poscieli,zupełnie obojętny dla wszystkich no bo w końcu wiosna i nikt o tym nie myśli.

Jeszcze pytanie do mamuś. Jakie śpiochy są lepsze? Takie rozpinane w kroku? Czy może nie robi to większej roznicy?

@NaturalnaMama jak ja Ci zazdroszczę....:D
Uwielbiałam tam chodzić bo mozna było się obkupic od ubrań po nówki super gary
Zdecydowanie rozpinane w kroku

reklama
A ja właśnie wróciłam od lekarza, znowu byłam, tak mnie od trzech dni brzuch boli po lewej stronie. Ale wszystko na szczęście w porządku, zapewne więzadła tak mnie ciągną i taka moja uroda, że ten brzuch boli i boli...ja mam polowkowe 12 maja:)

A powiedzcie mi jak będę odciągać pokarm i przechowywać w lodowce to jak długo mogę go tam trzymać i czy potem mogę go podgrzać w podgrzewaczu?

Tak, możesz go trzymać w lodowce (nie pamietam w ciągu ilu godzin powinien być spożyty) i śmiało go później podgrzewasz. Pokarm można także mrozić i wyjmować w zależności od potrzeby :) są specjalne woreczki jednorazowe do przechowywania w lodowce i mrożenia.

Ja kupilam super tani z ali. 80zl. Opinie ma fajne. Nie wiem jak dlugo go bede uzywac wiec nie chcialam za duzo kasy na niego wydawac. Najwyzej jak bedzie do dupy to kupie lepszy i strace tylko 80zl a jak bedzie fajny to zaoszczędze kase [emoji3] pisza babki ze jest mocny i mozna ustawic rozne poziomy tej mocy [emoji4]

Prawdziwe Bubee Pojedyncze/Podwójna Elektryczna Pompa Piersi Z Mleka Butelki BPA DARMO Potężne Piersi Pompy Piersi Dla Dzieci Niemowląt USB karmienia
Link do: Real Bubee Single/Double Electric Breast Pump With Milk Bottle Infant USB BPA free Powerful Breast Pumps Baby Breast Feeding on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
W tym linku jest kilka typów,który Ty wybralas?
Kusisz tym laktatorem,zastanawiam się czy też nie zamówić bi zanim dojdzie to będę już po polowkowym

A powiedzcie mi jak będę odciągać pokarm i przechowywać w lodowce to jak długo mogę go tam trzymać i czy potem mogę go podgrzać w podgrzewaczu?
[emoji4]
Screenshot_20180411-203402.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180411-203402.jpg
    Screenshot_20180411-203402.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 666
I ja po wizycie. Wszystko w porządku, dzieciątko starsze o 3 dni, ma prawie 7 cm, usg przez brzuch, maluch się odbijał co chwilę pleckami i skakal dlatego tak długo zeszło. Na koniec kładł rączkę na buzie. Przeziernosc 2,1 mm, serduszko 156 uderzeń. Jutro krew na pappe.
20180411_201452.jpg

Załączniki

• 20180411_201452.jpg
    20180411_201452.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 708
reklama
Ja kupilam super tani z ali. 80zl. Opinie ma fajne. Nie wiem jak dlugo go bede uzywac wiec nie chcialam za duzo kasy na niego wydawac. Najwyzej jak bedzie do dupy to kupie lepszy i strace tylko 80zl a jak bedzie fajny to zaoszczędze kase [emoji3] pisza babki ze jest mocny i mozna ustawic rozne poziomy tej mocy [emoji4]

Prawdziwe Bubee Pojedyncze/Podwójna Elektryczna Pompa Piersi Z Mleka Butelki BPA DARMO Potężne Piersi Pompy Piersi Dla Dzieci Niemowląt USB karmienia
Link do: Real Bubee Single/Double Electric Breast Pump With Milk Bottle Infant USB BPA free Powerful Breast Pumps Baby Breast Feeding on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard

Która opcje wzięłaś ? A po co są te fioletowe takie dziwne nakładki ?

Do góry