sandralevv93
Fanka BB :)
Fajne woreczki do przechowywania mleka sa na ali tez [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super właśnie miałam pisać jak tam twoja wizyta to teraz kiedy masz następną?I ja po wizycie. Wszystko w porządku, dzieciątko starsze o 3 dni, ma prawie 7 cm, usg przez brzuch, maluch się odbijał co chwilę pleckami i skakal dlatego tak długo zeszło. Na koniec kładł rączkę na buzie. Przeziernosc 2,1 mm, serduszko 156 uderzeń. Jutro krew na pappe. Zobacz załącznik 845892
W piatek normalne usg. [emoji5]Super właśnie miałam pisać jak tam twoja wizyta to teraz kiedy masz następną?
Type 3, niby to jakies chlodzace nakladki ktore ułatwiają ściąganie pokarmu [emoji846]Która opcje wzięłaś ? A po co są te fioletowe takie dziwne nakładki ?
I ja po wizycie. Wszystko w porządku, dzieciątko starsze o 3 dni, ma prawie 7 cm, usg przez brzuch, maluch się odbijał co chwilę pleckami i skakal dlatego tak długo zeszło. Na koniec kładł rączkę na buzie. Przeziernosc 2,1 mm, serduszko 156 uderzeń. Jutro krew na pappe. Zobacz załącznik 845892
Super. Odpoczywaj. [emoji8]Wypisali mnie, dzieciaki na glowie, wiec nie nadrabiam postow.
Mozna tez nim pobudzac laktacje, albo jak masz za duzo pokarmu to sobie laktatorem ulzysz [emoji846]A dziewczyny ten laktator to tylko jest potrzebny jak chce sie odciagnac i nakarmic pod nieobecnosc mamy, tak?
Type 3, bo tych smoczkow i tak uzywac nie bede. Fioletowych nakladek nie wszystkie chwala ale wzielam je tez [emoji3]
I ja po wizycie. Wszystko w porządku, dzieciątko starsze o 3 dni, ma prawie 7 cm, usg przez brzuch, maluch się odbijał co chwilę pleckami i skakal dlatego tak długo zeszło. Na koniec kładł rączkę na buzie. Przeziernosc 2,1 mm, serduszko 156 uderzeń. Jutro krew na pappe. Zobacz załącznik 845892