reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny mam do oddania lueine 100 mg 50 tabl jeśli któraś z Was korzysta.

nzjdyx8dtnebih09.png
Nie chcesz sobie zostawic? Czasem w wyzszej ciazy daja luteine na bole brzucha.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Piękna pogoda a my mieliśmy w planie jechać na termy. Potem ze oboje z synem mieliśmy katar to ze lepiej spacer np po zoo. No ale tak nas rozlozylo że chyba dzisiaj będzie lekarz i z powrotem.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Przypomnij mi jaki to model bo strasznie mi się podoba! Dla mnie ważna jest waga pojazdu

To ja taka wyrzutosumienna :-D
Lekarz od razu powiedział,że odstawiamy kawę,ograniczamy do min.napije gazowane,szczególnie te,które mają kofeinę i efedryne. Być może ja po prostu nie mogę ze względu na b.duże ryzyko. Nie wiem,ale się stosuję:-D

Dokładnie! Ja nie mam problemu z uzywkami. Wózek też chętnie kupilabym uzywany,choć czasem na używane one w ogóle nie wyglądają! Ale teściowa uparla się,że ona kupi nowy. Tylko ciekawe jestem ile na to przeznaczy,bo jeśli wylozy 1 tys. i kupi ciężkiego dziada,to mimo,iż wdzięczna za próbę pomocy jestem,to taki klocek będzie jednak większym problemem :-(

Ja bym sie nie godzila na kupno wozka przez kogos..bez mojej akceptacji czy taki moze być.... bo mam swoje wymagania i oczekiwania......
Jednak kiedys byly inne wozki..i nasi rodzice/ tesciowie.. nie wiedza jakie fajne rozwiazania maja terazniejsze wozki..albo wiedza o 2 czy 3 nowinkach...spore ryzyko

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u Was też tak pięknie?!! Pogoda cudo!
My właśnie przyjechaliśmy do bistro pod lasem na obiad i teraz ławeczka a później spacer po lesie :-)

Ile jest czasu na zwrot w HM internetowym? Czytam te ich strone i raz widze, ze 14, raz że 28 dni. Jestem w HM Club, jesli to cos zmienia (niby powinien byc darmowy, ale ile dni?)

Czeka na mnie paczka w domu i sie stresuje, bo na pewno cos bedzie do odeslania, a tanie nie bylo.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u Was też tak pięknie?!! Pogoda cudo!
My właśnie przyjechaliśmy do bistro pod lasem na obiad i teraz ławeczka a później spacer po lesie :-)

u nas tez tak pięknie <3 my już po rosole ;) mąż pojechał na rower, chrześnica zasnęła, ciężarna siostra położyła się i ja tez mam taki zamiar, znając życie jak młody zobaczy że wszyscy śpią to sam pójdzie w drzemkę ;) jak wstaniemy to idziemy na spacer <3

Ja bym sie nie godzila na kupno wozka przez kogos..bez mojej akceptacji czy taki moze być.... bo mam swoje wymagania i oczekiwania......
Jednak kiedys byly inne wozki..i nasi rodzice/ tesciowie.. nie wiedza jakie fajne rozwiazania maja terazniejsze wozki..albo wiedza o 2 czy 3 nowinkach...spore ryzyko

Szalona mam pytanie odnośnie samochodu przy trójce dzieci co braliście pod uwagę? Bo my jeździmy teraz po salonach i szukamy czegoś odpowiedniego co by miało trzy fotele z tyłu a nie kanapę.
My choć trzecie dziecko mamy w brzuchu to zaczynamy wszystko od początku. Wszystko po moich dzieciach oddałam i nie mam nic więc zaczynamy od zera[emoji4]. Zastanawiam się nad wózkiem abc deising. Ale myśle, ze dopiero w wakacje zaczniemy coś kupować. Dziś piękna pogoda zaraz wybieramy się na lody i spacerek[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Dziewczyny. Wiecie co ja nie mam zamiaru kupywać nowego wózka. mam go od 5lat i wcześniej też pewnie ze 3lata jeździł. Szkoda mi wydawać kasy ... na prawdę. Można sporo zaoszczędzić kupując używkę. Spacerówkę - parasolkę mam za 70zł markowa, niezniszczona. Większość ubranek mam po córce tyle co dokopię później co potrzebne. Ograniczam do minimum koszta. Swoją drogą uwielbiam Lumpeksy :) cuda tam znajduję.

Ale czytając coś mnie olśniło. Córka rodziła się w innym terminie co bejbe w brzuszku i mam (miałam) w zamyśle, że kupię ubranka czy wyprawkę później. Ale któraś z mama napisała, że lato, że bedzie ciepło, a nie wiadomo jak bedzie sie czuła. Faktycznie........

Do góry