reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Cześć Dziewczyny !
Ja już po wizycie . Maluszek pięknie rośnie , ma już 6,5 cm , ssie kciuka i podskakuje non stop Co za cudowne uczucie było go zobaczyć. Zobacz załącznik 844570
Pięknie rośnie,gratuluję :-D

Ja wróciłam od endo,nawet zadowolona bo się w ciąży gruczolak uspokoił i przysnal chyba :-)
Tylko w lab mnie wkurzyli. Prosilam żeby posiew moczu robić bez antybiogramu bo to mi nic nie da,a oni zrobili i 25 zł dodatkowo wolali. Może nie majątek przy tych wszystkich badaniach,ale kobieta,ze oni i tak robią bo przepis taki jest.... Kurde,a jakbym nie miała tej kasy to bez wyniku bym wyszła.

Pięknie rośnie,gratuluję :-D

Ja wróciłam od endo,nawet zadowolona bo się w ciąży gruczolak uspokoił i przysnal chyba :-)
Tylko w lab mnie wkurzyli. Prosilam żeby posiew moczu robić bez antybiogramu bo to mi nic nie da,a oni zrobili i 25 zł dodatkowo wolali. Może nie majątek przy tych wszystkich badaniach,ale kobieta,ze oni i tak robią bo przepis taki jest.... Kurde,a jakbym nie miała tej kasy to bez wyniku bym wyszła.
Ale czy to znaczy, ze masz zakażenie drog moczowych?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny !
Ja już po wizycie . Maluszek pięknie rośnie , ma już 6,5 cm , ssie kciuka i podskakuje non stop Co za cudowne uczucie było go zobaczyć. Zobacz załącznik 844570
Gratulacje :) zazdroszczę że mogłaś podejrzeć maluszka, ja muszę czekać jeszcze 2 tygodnie :(

3jgxikgnv87dhgfb.png

Juz po wizycie prenatalnej. Wszystko ok uff uff uff. Dziś 12,2 tc maluszek ok 13,4 tc. Tak samo mialam ze starszym i faktycznie urodził sie tydzień wcześniej. 7,2 cm długi. Fikał. Krew na test pappa pobrana (u mnie jest w standardzie) wyniki za tydzień.
Jeżeli chodzi o płeć to nie widac za bardzo ale "bardziej chłopiec" :)
6cde3e405e57b68b1117f2ceb6300f64.jpg

reklama
Do góry