reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Nie martw się, tętno często jest wyższe przy tarczycy a u Ciebie widać niedoczynnosc. Dadzą Ci mala tabletke i mam nadzieję że będzie ok. Buziaki.

Na wizytę do endokrynolog zrobić od razu ft4 bo tsh za mało.
Jestem po wizycie. Skierowanie na cito do endokrynologa bo tsh 2, 921
Plus skierowanie na prenatalne na NFZ ponieważ tętno płodu przyspieszone.
:(
975dd5c05db0828eb702a01240de31ee.jpg

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Z endo jest porazka, ale jak jest dopisek cito, to powinni Cie wczesniej przyjac. Czy mi sie wydawalo, czy Ty jestes z Wro? Ja bym uderzala do poradni przy Klinice. Bylam swiadkiem jak na dzieciecej endo byli obslugiwani ci ze skierowaniami na cito-od reki. A gin przepisal Ci hormony czy jestes bez leku?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dopisek cito, jestem z Podbeskidzia. Nie mam żadnych leków

178
Obdzwonilam wszystkich endo w okolicy. Nie ma bata, że załatwię wizytę na NFZ przed wylotem do Holandii - lecimy 14. To samo z usg prenatalnym. Musze zostać przy tym, które mam umówione 13go, prywatnie

Ja wiem,że to koszt ale może prywatnie chociaż skonsultujesz? Ja mam endo na nfz właśnie i chodzę raz w miesiącu,ale tylko dlatego,że lezalam w szpitalu no i jestem w ciąży. Ale np dzis pani jakaś chciała się umówić to ok,mozna ale...na luty 2019:-/

Ja wiem,że to koszt ale może prywatnie chociaż skonsultujesz? Ja mam endo na nfz właśnie i chodzę raz w miesiącu,ale tylko dlatego,że lezalam w szpitalu no i jestem w ciąży. Ale np dzis pani jakaś chciała się umówić to ok,mozna ale...na luty 2019:-/
Nie będę miała wyboru, choxiaz powiem szczerze, że od kiedy straciłam pracę mega krucho u nas z kasą...

Nie będę miała wyboru, choxiaz powiem szczerze, że od kiedy straciłam pracę mega krucho u nas z kasą...

Rozumiem Cię doskonale i nie zazdroszczę sytuacji.
Ale kurcze,tak mi coś zaswitalo,ze oni chyba w ciąży muszą szybko wyznaczyć Ci termin. Mogę się mylić..

Kurcze,mój Maluszek ostatnio tętno mial 188..też nic gin nie mówiła.

Co za koszmarny system w naszym kraju jest!!!

Obdzwonilas wszystkie poradnie z wykazu na stronie kolejki.nfz.gov.pl ?

Co za koszmarny system w naszym kraju jest!!!

Obdzwonilas wszystkie poradnie z wykazu na stronie kolejki.nfz.gov.pl ?

Tak, właśnie dzwonie w kolejnym mieście trochę dalej.
Na skierowaniu na prenatalne mam napisane tylko, że jest tachykardia płodu i dołączone zdjęcie usg z zapisem tętna

reklama
Do góry