Ktoś to stosuje?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktoś to stosuje?
Ktoś to stosuje?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie rośnie,gratulujęCześć Dziewczyny !
Ja już po wizycie . Maluszek pięknie rośnie , ma już 6,5 cm , ssie kciuka i podskakuje non stop Co za cudowne uczucie było go zobaczyć. Zobacz załącznik 844570
Cześć Dziewczyny !
Ja już po wizycie . Maluszek pięknie rośnie , ma już 6,5 cm , ssie kciuka i podskakuje non stop Co za cudowne uczucie było go zobaczyć. Zobacz załącznik 844570
Ale czy to znaczy, ze masz zakażenie drog moczowych?Pięknie rośnie,gratuluję
Ja wróciłam od endo,nawet zadowolona bo się w ciąży gruczolak uspokoił i przysnal chyba :-)
Tylko w lab mnie wkurzyli. Prosilam żeby posiew moczu robić bez antybiogramu bo to mi nic nie da,a oni zrobili i 25 zł dodatkowo wolali. Może nie majątek przy tych wszystkich badaniach,ale kobieta,ze oni i tak robią bo przepis taki jest.... Kurde,a jakbym nie miała tej kasy to bez wyniku bym wyszła.
Mam,tydzień wcześniej robiłam i już miałam,to był powtorny żeby sprawdzić czy ich przybyło.Ale czy to znaczy, ze masz zakażenie drog moczowych?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje zazdroszczę że mogłaś podejrzeć maluszka, ja muszę czekać jeszcze 2 tygodnieCześć Dziewczyny !