reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny mam pytanie, powiedziałyście o ciąży najblizszym? [emoji5]
Ja już po prenatalnych więc powiadamiamy po mału kto z bliskich się nawinie [emoji6] Rodzina- w sensie nasi rodzice i rodzeństwo oraz mój zakład pracy wiedzieli od początku, bo zaczęło się pobytem w szpitalu.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tego co mi wiadomo prenatalne usg i krew pappa oraz wolnej podjednostki Bhcg jest refundowany dla kobiet 35+

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Czasem lekarze prywatni współpracują z klinikami badań prenatalnych i nawet jak jest sie młodszym ma się za darmo.
Jestem przykładem ;) prowadząc ciąże u mojego lekarza badania prenatalne + krew ma się za darmo

Kurczę A mnie dzisiaj tak dziwnie ciągnęło na dole. I bolało jak na okres. Czy to normalne ? Mam 6tc i 6 dzień. Jak się położyłam na plecach to mi lepiej i sikanie siusianie
Jeśli są to bóle jak na @ i takie uczucie ciągnięcia w dół to normalne :) Jakbyś dostała plamień, krwawienia i bóle byłyby mocniejsze niż zazwyczaj wtedy należy skontaktować się z lekarzem :)

Podasz linka? Tu albo na fb [emoji4][emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]
Proszę bardzo, tylko opinie od znajomych mam o granatowej. Moda styl długi rękaw matka jesień zima kobiet hoddies carry bluza zipper płaszcz macierzyństwa ciepłe ubrania dla niemowląt
Link do: fashion style long sleeve mother autumn winter women hoddies carry baby infant sweatshirt zipper coat maternity warm clothing-in Hoodies from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard

28whj6yx23ga2o8q.png

Mam bluzy do chustonoszenia z Ali i z allegro (Frog Style), macałam bluzy id Greyse. Te które mam chinki są cieniutkie i zamek długo nie wytrzymał. Ale poza daje radę. Frog jest kawałem grubego polaru, naprawdę konkretną i nic się z nią mi nie stało. Ja szukałam używek na fb.

Mam bluzy do chustonoszenia z Ali i z allegro (Frog Style), macałam bluzy id Greyse. Te które mam chinki są cieniutkie i zamek długo nie wytrzymał. Ale poza daje radę. Frog jest kawałem grubego polaru, naprawdę konkretną i nic się z nią mi nie stało. Ja szukałam używek na fb.

Jakies konkretne tematyczne fora...?
Ja takiego froga cieplego z polarem bym chciala

reklama
Do góry