reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny mam pytanie, powiedziałyście o ciąży najblizszym? [emoji5]
Ja już po prenatalnych więc powiadamiamy po mału kto z bliskich się nawinie [emoji6] Rodzina- w sensie nasi rodzice i rodzeństwo oraz mój zakład pracy wiedzieli od początku, bo zaczęło się pobytem w szpitalu.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tego co mi wiadomo prenatalne usg i krew pappa oraz wolnej podjednostki Bhcg jest refundowany dla kobiet 35+

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Czasem lekarze prywatni współpracują z klinikami badań prenatalnych i nawet jak jest sie młodszym ma się za darmo.
Jestem przykładem ;) prowadząc ciąże u mojego lekarza badania prenatalne + krew ma się za darmo

Kurczę A mnie dzisiaj tak dziwnie ciągnęło na dole. I bolało jak na okres. Czy to normalne ? Mam 6tc i 6 dzień. Jak się położyłam na plecach to mi lepiej i sikanie siusianie
Jeśli są to bóle jak na @ i takie uczucie ciągnięcia w dół to normalne :) Jakbyś dostała plamień, krwawienia i bóle byłyby mocniejsze niż zazwyczaj wtedy należy skontaktować się z lekarzem :)

Podasz linka? Tu albo na fb [emoji4][emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]
Proszę bardzo, tylko opinie od znajomych mam o granatowej. Moda styl długi rękaw matka jesień zima kobiet hoddies carry bluza zipper płaszcz macierzyństwa ciepłe ubrania dla niemowląt
Link do: fashion style long sleeve mother autumn winter women hoddies carry baby infant sweatshirt zipper coat maternity warm clothing-in Hoodies from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard

28whj6yx23ga2o8q.png

Mam bluzy do chustonoszenia z Ali i z allegro (Frog Style), macałam bluzy id Greyse. Te które mam chinki są cieniutkie i zamek długo nie wytrzymał. Ale poza daje radę. Frog jest kawałem grubego polaru, naprawdę konkretną i nic się z nią mi nie stało. Ja szukałam używek na fb.

Mam bluzy do chustonoszenia z Ali i z allegro (Frog Style), macałam bluzy id Greyse. Te które mam chinki są cieniutkie i zamek długo nie wytrzymał. Ale poza daje radę. Frog jest kawałem grubego polaru, naprawdę konkretną i nic się z nią mi nie stało. Ja szukałam używek na fb.

Jakies konkretne tematyczne fora...?
Ja takiego froga cieplego z polarem bym chciala

reklama
Do góry