reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Czasem lekarze prywatni współpracują z klinikami badań prenatalnych i nawet jak jest sie młodszym ma się za darmo.
Jestem przykładem ;) prowadząc ciąże u mojego lekarza badania prenatalne + krew ma się za darmo

Skoro lekarz prywatny, czyli i tak za wizyte placisz..czyli nie jest to bezplatnie...

Ja tez u lekarza prywatnego w ramach wizyty mam usg prenatalne za darmo... wizyty 200zl kosztują....wiec to nie takie do konca za darmo, bo za wizyte sie placi...

reklama
Sprawdź wyżej. Tam podałam już.

28whj6yx23ga2o8q.png
Dopiero was nadrabiam...zaraz pewnie dojde i do linka :)

Co do tematu basenów chodzę i nic mi nie jest ale nigdy nie miałam tendencji do infekcji tamtych miejsc Wiec to może od podatności zależy. Bolą mnie krzyże - tak jakby kości macicy się rozszerzały tak czuje i basen pomocny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@justi123 ja nigdy w życiu nie miałam infekcji, a w ciąży infekcja grzybicza, wiec chyba predyspozycje tu nic nie maja, bo w ciąży sie ta flora zmienia i środowisko bakterii „na dole” i łatwo o infekcje. I to nie byłam na basenie ani nic.

Dzisiaj jadę na 3 wizytę... wejdę przed 14-stą. Zobaczymy czy ten krwiak daje za wygraną czy jednak nie. Trzymajta kciuki!
Trzymamy kciuki, koniecznie daj znać! Mam nadzieje, ze sie wchłonął. Jak nie niech poda Ci wymiary. A ja dzisiaj rano zauważyłam lekkie plamienie na brązowo... muszę obserwować czy sie powtórzy i jak cos to do lekarza... może krwiak sie oczyszcza... chciałabym...

reklama
Do góry