Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki w takim razie [emoji4]Idę dziś do lekarza sprawdzić czy z dzieckiem jest wszystko okej. Te wczorajsze bóle nie dają mi spokoju. Wolę to sprawdzić. Trzymajcie kciuki [emoji4].
Witamy, rozgość sięWitam. Chciałabym dołączyć do grupy. Jestem mamą 16miesiecznej dziewczynki. W listopadzie 2017 roku straciłam ciąże a obecnie jestem w 9 tygodniu. We wtorek byłam na usg i widziałam moją fasolkę i jej bijące serduszko.
Też mam nieśmiała który spędza mi sen z powiek. Mam 9 t6d. Kolejna wizyta za 10 dni chyba oszaleje. Co znaczy zewnętrzne? Ja mam jednego około 7 cm w macicy ale jest szansa że opuści macica jak ta pójdzie do góry. Czekam na usg jak na zbawienie. A Tobie coś z tymi miesniakami więcej powiedział. Bierzesz jakieś leki na to ?Kochane Mamy ! Dzisiaj jest mój najpiękniejszy dzień i mam nadzieję, że teraz każdy taki będzie!
Widziałam bijące serduszko na badaniu usg.
Wszystko jest dobrze. Okazało się, że mam ciążę młodszą o 3 dni, więc termin porodu też się przesuwa ? Wg usg mam 6 tydzień 5 dzień.
Jedyny niepokój to mięśniaki. Albo duży i jedyny. Mam 3. Dwa nie będą przeszkadzać Ale ten jeden może. Będę lepiej wszystko wiedziała po wizycie u ginekolog. Muszę poczytać i w razie czego znaleźć specjalistę od mięśniaków. Na szczęście nie są wewnątrz tylko zewnętrzne.
Mamy ---> To jest tak piękny widok <3
Fajnie, że szybko się udało z kolejną ciążą. Powodzenia. Kiedy następna wizyta?Witam. Chciałabym dołączyć do grupy. Jestem mamą 16miesiecznej dziewczynki. W listopadzie 2017 roku straciłam ciąże a obecnie jestem w 9 tygodniu. We wtorek byłam na usg i widziałam moją fasolkę i jej bijące serduszko.