NaturalnaMama
Fanka BB :)
Mamisia u mnie w pierwszej ciąży na tym etapie było już delikatnie widać, teraz nic
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamisia u mnie w pierwszej ciąży na tym etapie było już delikatnie widać, teraz nic
Jeśli to jest normalny szpital to nacinaja tylko jeśli muszą. Ja byłam nacieta i nawet nie wiedziałam kiedy. Jeśli maja wątpliwość to cicho mówią abyś nie słyszała i nie denerwowala się. Potem dopiero informują jak natna.Ja miałam lekka niedoczynnosc i brałam ciągle euthyrox w dawcę 25, ale teraz wynik wyszedł mi w ciąży ponad 5 i zmienił mi dawkę na 50, kolejny wynik robię w sobotę za tydzien, zobaczyny czy sie zmniejszy. Ja chciałabym spróbować SN... ale boje sie tego nacięcia :/ na sama myśl to chyba ucieknę z tamtego łóżka... nie wyobrażam sobie leżeć na porodówce i usłyszeć „nacinamy”. Na sama myśl mi sie chce mdleć... juz bólu sie tak nie boje jak tego.
U lekarzy liczą się skończone tygodnie, jak skończysz 9 będziesz w 9 czyli na ten moment jesteś w 8 bo ten skończyłaś [emoji10
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie to damo..tez musi byc cc.. bo 2 razy mialam cc... i to niedaeno...wiec moglby mi... kolokwialnie mówiąc brzuch pęknąćPo dzisiejszej wizycie już wiem że cc tak jak poprzednie dwa też były cc.
Nom chyba coś w tym jest. Z synem u mnie było późno widać a teraz już zaczyn być widać brzuch a to dopiero 8 t5d.
Ja jutro wybiore sie na badania, zastanawiam sie nad ta cytomegalia moj gin mi tego nie zlecil ? Wszystkie to robicie ? Moze zleci później? Ale i tak za wszystko place wiec pewnie zrobie juz teraz.
Zastanawiam sie tez czy nie powinnam zrobić testu na wirus Zika bo będąc juz w ciąży byłam w kilku miejscach zagrożenia, oczywiście zachowywałam max środki ostrożności i nie odnotowałam żadnego ugryzienia myślicie ze powinnam zrobić?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom