reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Jadłam dziś zupę pomidorową ale została ze mną [emoji5]. Spróbuj teraz zjeść. Ja chyba zjem serek wiejski [emoji16].

3jgx3e3kfy69cdb8.png
Też dziś jadłam pomidorową ;) potem kopytka (czy kluski leniwe), a teraz mój Mały Bąbel zażyczył sobie zacierki ma mleku ;)

reklama
Muszę skoczyć po amol, faktycznie zawsze pomagał, a nie pomyślałam o tym. Dzięki dziewczyny.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Hej Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt[emoji106][emoji8] ja dzisiaj się dowiedziałam ze moja mama gołąbki zrobiła- podjade do niej na wyżerkę bo od rana mi się gołąbki marza[emoji846] dzisiaj powiedziałam w pracy szefostwu i reszcie zespołu. Wszyscy przyjęli wiadomość bardzo pozytywnie- od razu dostałam info ze mam się oszczędzać i jak coś to od razu L4. Jedna z koleżanek powiedziała ze ja zainspirowałam i bierze się do roboty- jak to mówią ciąża jest zaraźliwa. Ogólnie kamień spadł mi z serca. Pozdrowionka dla Was[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zazdroszcze reakcji w pracy :) ja juz mam grubo ponad rok przerwę w pracy ( w styczniu 2017 urodziłam syna ) dopiero co skończył mi się macierzyński i następna ciąża także odpowiedzią mojego szefa był brak odpowiedzi także nie był usatysfakcjonowany takim obrotem sprawy ... no nic jeszcze 2 lata i wrócę wkońcu do pracy ... [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry