Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak jest z zasiłkiem macierzyńskim jeśli jest się na umowie o prace na okres próbny 3 miesięczny?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hehe to u mnie tez na chlopca, ale jeszcze nie wierzę w ta ciaze. Uwierze jak zobacze [emoji3]Ja tez się denerwuje i ciagle nie wierze ze to się dzieje naprawdę - tylko kolejna porcja śledzi w occie mi przypomina ze coś jest na rzeczy[emoji846]jak to mówią- słodkie na dziewczynkę, kwaśne na chłopca?[emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze piszesz. Bylaby tylko roznica gdyby ta umowa na okres probny byla na max 1 miesiąc. W tym przypadku sa to 3 miesiace wiec jest tak jak piszesz [emoji4]
Ja tez się denerwuje i ciagle nie wierze ze to się dzieje naprawdę - tylko kolejna porcja śledzi w occie mi przypomina ze coś jest na rzeczy[emoji846]jak to mówią- słodkie na dziewczynkę, kwaśne na chłopca?[emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
po 12 tc nie moża zwolnic..tylko musza przedluzyc, a nie jest też tak ze tyczy sie to osob ktore pracuja w firmie powyzej 3 msc??
po 12 tc nie moża zwolnic..tylko musza przedluzyc, a nie jest też tak ze tyczy sie to osob ktore pracuja w firmie powyzej 3 msc??