reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Hej! Bylam dzis na usg. 6.1 widać i zarodek i bijące serducho. Z usg wyszlo, że jest nawet dzień do przodu 6.2 :). Na lewym jajniku mam dużą torbie 5×6 cm, to moze byc powodem kłucia z lewej strony. Powinna sie wchłonąć. Z powodu moich poprzednich poronień musze byc na zwolnieniu. Niespodziewałam sie ze to juz....i jest to problem bo wszyscy sie już dowiedzą, a może być przecież różnie...
Mam zlecone badania: morfologia, grupa krwi, glukoza, tsh, p.p. hcv, serologia kiły, p.p.hiv, p.p.różyczce, toksoplazmoza oraz o..b moczu. Chodzę do prywatnej przychodni w ktorej place co miesięczny abonament i badania wykonuje tam u nich ale w ramach nfz.
Zdjęcie usg wrzucę do kategorii zdjęć ;)
Trzymam za was kciuki!

reklama
Gratuluję serduszek i trzymam kciuki za najbliższe wizyty :)

Widzę dziewczyny ze piszecie o badaniach... Dziwi mnie trochę po co robić w kolejnej ciąży badanie na toxoplazmoze jeśli w pierwszej wyszło że ją przechodziłam... Tak samo różyczka... A co ciekawe moja koleżanka miała grupę krwi w drugiej ciąży też wyznaczana... No i po co, jak już miała zaświadczenie z pierwszej ciąży?

Gratuluję serduszek i trzymam kciuki za najbliższe wizyty :)

Widzę dziewczyny ze piszecie o badaniach... Dziwi mnie trochę po co robić w kolejnej ciąży badanie na toxoplazmoze jeśli w pierwszej wyszło że ją przechodziłam... Tak samo różyczka... A co ciekawe moja koleżanka miała grupę krwi w drugiej ciąży też wyznaczana... No i po co, jak już miała zaświadczenie z pierwszej ciąży?

Grupy krwi pisalysmu, ze sie nie powtarza..a jak ktoras nie przechodzila toxo lub rozyczki.. to też sie nie powtarza??

reklama
Do góry