reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Tu po prostu mają chyba taką politykę, że tylko lekarze-kobiety robią przezpochwowe, a mi na dyżurze robił facet i powiedział, że ma być przez brzuch... A ze to początek 7 tyg, a było widać tylko pecherzyk bez niczego w środku to się zastanawiałam, czy tak może być właśnie przez to że to było przez
A co za dziwne zwyczaje, lekarz to lekarz i nie ma różnicy czy mężczyzna czy kobieta jeśli samo badanie ma być dokładne i rzetelne. To Ty w Chinach mieszkasz czy mi się pomyliło ?
@Migdalove trzymamy kciuki za wysoka betę w poniedziałek !!!

Cześć Dziewczyny, od początku Was czytam z nadzieja ze i mi się poszczęści. Okres mam dostać 13.02. Dzisiaj zrobiłam test tak dla pewności ze nie jestem w ciąży bo z mężem chcieliśmy się winka wieczorem napić- a tu dwie kreseczki:) Nazywam się Ania, mam 35 lat i dwójkę dzieci- synka 10l i córkę 8l. To nasz drugi cykl starań.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny, od początku Was czytam z nadzieja ze i mi się poszczęści. Okres mam dostać 13.02. Dzisiaj zrobiłam test tak dla pewności ze nie jestem w ciąży bo z mężem chcieliśmy się winka wieczorem napić- a tu dwie kreseczki:) Nazywam się Ania, mam 35 lat i dwójkę dzieci- synka 10l i córkę 8l. To nasz drugi cykl starań.
Gratuluję :)

Gratulacje wielkie [emoji4][emoji4][emoji4] trójeczka bd jak u mnie[emoji4] samo szczescie [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje[emoji846][emoji106]córka marzy o młodszym rodzeństwie, a syn jak określił- mu wszystko jedno[emoji6]póki co trochę się wstrzymamy z informowaniem kogokolwiek po za moja przyjaciółka która tez dopiero zaszla[emoji846] z objawów u mnie: ogromna susza w buzi, pije ogromne ilości - nawet w nocy muszę wstawać w tym celu. A po za tym - wszystko mi z rak zaczęło lecieć- nawet komórkę w herbacie utopilam[emoji23] duzi zdrówka Wam wszystkim i trzymam kciuki!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziekuje[emoji846][emoji106]córka marzy o młodszym rodzeństwie, a syn jak określił- mu wszystko jedno[emoji6]póki co trochę się wstrzymamy z informowaniem kogokolwiek po za moja przyjaciółka która tez dopiero zaszla[emoji846] z objawów u mnie: ogromna susza w buzi, pije ogromne ilości - nawet w nocy muszę wstawać w tym celu. A po za tym - wszystko mi z rak zaczęło lecieć- nawet komórkę w herbacie utopilam[emoji23] duzi zdrówka Wam wszystkim i trzymam kciuki!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oooo matko ja też mam to straszne pragnienie [emoji53] już sama nie wiem co mam pic

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo matko ja też mam to straszne pragnienie [emoji53] już sama nie wiem co mam pic

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez tak mam pije wszystko herbaty soki wodę zwykła a mam wrażenie ze ciagle susz aż mam usta suche. A potem chodzę 82739494 razy do łazienki jak tak pije.

Z rak tez mi wszystko leci i w ogóle jakaś taka jestem nie ogarnięta i zapominam o wszystkim

Witamy.
Super, że jeszcze przed @ taki news.
Staraliście się o dzidzię? Jak podchodzisz do kolejnej ciąży?
Na luzie czy świrujesz?

Ja tak bardzo chciałam być wyluzowana a tu mimo wszystko nakręcam się i szukam nieprawidłowości. Wizyta 19tego a już się buję z myślami czy po niedzieli gdzieś na usg nie skoczyć.

Wizyta 19.02.18->czekamy

reklama
Ehh ja tak samo sie caly czas nakrecam i przemyslam wizyte u lekarza bede miala 15.02 i tak czekam i czekam i nie wiem czy drugi raz bety w poniedzialek nie zrobic

Witamy.
Super, że jeszcze przed @ taki news.
Staraliście się o dzidzię? Jak podchodzisz do kolejnej ciąży?
Na luzie czy świrujesz?

Ja tak bardzo chciałam być wyluzowana a tu mimo wszystko nakręcam się i szukam nieprawidłowości. Wizyta 19tego a już się buję z myślami czy po niedzieli gdzieś na usg nie skoczyć.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Do góry