reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja dopiero jem śniadanie bo od rana walczyłam z mega nudnościami :( Myślałam, że mnie ominie. W pierwszej nie miałam wcale. Teraz te poranki są paskudne jeżeli chodzi o samopoczucie...później się rozkręcam :) Najgorzej przetrwać wczesną porą w pracy bo nie chcę się jeszcze chwalić ehhh uroki ciąży :(

Wizyta 19.02.18->czekamy

A ja jeszcze leżę w łóżeczku a mąż szykuje śniadanko. Co za piękny dzień [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Mojego od świtu nie ma bo na naszą budowę pojechał.Rano dostałam kawkę do łóżka ale mnie zmuliła. Póki co my z Michaśkiem wcinamy naleśniki...jeszcze w piżamach... a co!

Wizyta 19.02.18->czekamy

Ja dopiero jem śniadanie bo od rana walczyłam z mega nudnościami :( Myślałam, że mnie ominie. W pierwszej nie miałam wcale. Teraz te poranki są paskudne jeżeli chodzi o samopoczucie...później się rozkręcam :) Najgorzej przetrwać wczesną porą w pracy bo nie chcę się jeszcze chwalić ehhh uroki ciąży :(

Wizyta 19.02.18->czekamy
U mnie w pracy już wszyscy wiedzą [emoji52] no ale trudno utrzymać w tajemnicy jak się rozpoczyna zwrotami i wymiotami w pracy i karetką do szpitala. Wszyscy się martwili...każdy pytał, a ja bajek nie umiem wymyślać.
Też teraz chodzę do pracy. Nie jest łatwo szczególnie rano. Ale potem już jest dobrze. Chciałabym jeszcze trochę popracować. Lubię swoją pracę. [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, wczoraj zrobiłam ponowny test. Był negatywny co mnie zbilo z nóg... Pierwszy test w 21dc piękny pozytyw a teraz negatyw, może uszkodzony, inna firma... W poniedziałek się okaże, będę szła na betę. :)

Hej dziewczyny, wczoraj zrobiłam ponowny test. Był negatywny co mnie zbilo z nóg... Pierwszy test w 21dc piękny pozytyw a teraz negatyw, może uszkodzony, inna firma... W poniedziałek się okaże, będę szła na betę. :)

Przypomnij mi , jesteś jeszcze przed okresem czy już po terminie @?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

2 dni po, bo mam 27dniowe cykle.
A jaką betę miałaś?
Kurcze mam nadzieję, że to zepsuty test. Możliwe by było żeby spadła aż tak że żadnej kreski? Mi długo spadała I długo test pozytywny wychodził mimo tego, że wiedziałam, że ciąży już nie ma. Ehhh oby to była tylko głupia pomyłka.

Wizyta 19.02.18->czekamy

reklama
A jaką betę miałaś?
Kurcze mam nadzieję, że to zepsuty test. Możliwe by było żeby spadła aż tak że żadnej kreski? Mi długo spadała I długo test pozytywny wychodził mimo tego, że wiedziałam, że ciąży już nie ma. Ehhh oby to była tylko głupia pomyłka.

Wizyta 19.02.18->czekamy
Wiem jak to jest ze spadającą betą bo miałam ciążę biochemiczną i nawet jak miałam już okres to testy dalej były pozytywne ale słabiej. Nie miałam możliwości pojechania do laboratorium, mogę dopiero w poniedziałek niestety. Testów już nie chce kupować, bo co by nie było to robieniem testów nie zmienię nic a tylko będę się stresować. Do poniedziałku nie zostało dużo czasu.

Do góry