reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mnie się wydaje ze test jest do D...... ja bym poleciała po jeszcze jeden np bobo test z rossmanna i zrobiła jeszcze dziś.
Po terminie @ test popołudniu tez wychodzi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie miałam brać bobo test ale zrobiłam z domowego laboratorium Pink test. Przyznam się szczerze, że po ciąży pozamacicznej nie nawidze robić testów domowych. W poniedziałek beta wszystko mi powie. :)

reklama
Właśnie miałam brać bobo test ale zrobiłam z domowego laboratorium Pink test. Przyznam się szczerze, że po ciąży pozamacicznej nie nawidze robić testów domowych. W poniedziałek beta wszystko mi powie. :)

No to czekamy, trzymam kciuki !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A robią wam przez brzuch usg? Mój zawsze przez pochwę...dla potwierdzenia ciąży, dla oceny przydatków, oceny blizny po cc itp...chyba przez powłoki brzuszne robił mi dopiero w zaawansowanej ciąży. Myślę, że dokładniejsze przez pochwę.
Wizyta 19.02.18->czekamy

@alina89 na tym etapie to chyba tylko przezpochwowo :yes:
Witam nowe mamusie :biggrin2::biggrin2:

Tu po prostu mają chyba taką politykę, że tylko lekarze-kobiety robią przezpochwowe, a mi na dyżurze robił facet i powiedział, że ma być przez brzuch... A ze to początek 7 tyg, a było widać tylko pecherzyk bez niczego w środku to się zastanawiałam, czy tak może być właśnie przez to że to było przez brzuch.

Hej dziewczyny, wczoraj zrobiłam ponowny test. Był negatywny co mnie zbilo z nóg... Pierwszy test w 21dc piękny pozytyw a teraz negatyw, może uszkodzony, inna firma... W poniedziałek się okaże, będę szła na betę. :)
Zawsze może się trafić zepsuty albo jakiś błąd podczas testu, ale jak robisz betę to nie ma co się tym testem przejmować :)

Dziewczyny wyslecie mi tego linka na Fejsie?:)chętnie dołączę.aplikacja mi się wciąż zacina..mam termin na koniec września.

c55f0dw4ay49a7ki.png

Wiem jak to jest ze spadającą betą bo miałam ciążę biochemiczną i nawet jak miałam już okres to testy dalej były pozytywne ale słabiej. Nie miałam możliwości pojechania do laboratorium, mogę dopiero w poniedziałek niestety. Testów już nie chce kupować, bo co by nie było to robieniem testów nie zmienię nic a tylko będę się stresować. Do poniedziałku nie zostało dużo czasu.
No pamiętam właśnie że ty po przejściach...tymbardziej mocno trzymam kciuki żeby z tym brakiem kreski to była tylko głupia pomyłka.

Wizyta 19.02.18->czekamy

reklama
Do góry