reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Czy któraś z Was jeszcze czeka na testowanie? U mnie to 26 dc

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja testowałam w piątek ale wyszła bardzo rozmazana, ledwo widoczna kreska.. nie wiem nawet czy tam była czy to juz zwidy Także czekam do czwartku i robię powtórkę. Dzis 34dc.

reklama
Dziewczyny zmienilam status grupy fb. Z zamknietej... na TAJNA...
Na zamknietej grupie znajomi w pasku moga widziec ze nalezymy do grupy o nazwie mamusie październikowej..a nie kazda chce sie ta informacja dzielić...
Więc grupa jest tajna. i nie mozna zobaczyc listy jej czlonkow

Ostatnia edycja:
Czy któraś z Was jeszcze czeka na testowanie? U mnie to 26 dc

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dzisiaj 26 dc, a cykle mam 31 dniowe i reguralne. Mialam testowac wczesniej i nadal mnie kusi ale chyba poczekam do piatku.. i zatestuje dzien przed @. Boje sie ze testujac wczesniej zobacze tylko jedna kreske... a jednak w głębi siebie czuje ze sie udalo :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ktora grupa na fb to nasza? Bo z tego co widze jest ich kilka

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Grupa ma takie zdjecie glowne
Nazwa to
Mamusie październik 2018

Załączniki

• bocian-niesie-dziecko.jpg
    bocian-niesie-dziecko.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 87
[emoji106] Witaj :)
W którym tygodniu jestes?

Czekam na testowanie ;) jak się uda to termin będzie na 26.10 ;) ale od roku się staramy i teraz trafiliśmy idealnie z owulacja także trzymajcie kciuki;) Mam bardzo nie regularne cykle i jeszcze kp Rycerza.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry