reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Wpisalam nazwe grupy i wgl nie moze mi jej wyszukac.. chyba przez to ze jest "tajna"

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

To super wlasnie o to chodziło żeby nikt jej nie widzial... nikt o niej nie wiedzial.... jakby byla gr zamknieta..to bysmy sie wyswietlaly jako czlonkowie takiej grupy...a nie kazdy tego chce.... tym bardziej ze to dopiero poczatek.. kazdy moze poinformowac na fb.. kiedy chce swiat o swojej ciąży...a grupa pozostanie tajna do konca... :)

To super wlasnie o to chodziło żeby nikt jej nie widzial... nikt o niej nie wiedzial.... jakby byla gr zamknieta..to bysmy sie wyswietlaly jako czlonkowie takiej grupy...a nie kazdy tego chce.... tym bardziej ze to dopiero poczatek.. kazdy moze poinformowac na fb.. kiedy chce swiat o swojej ciąży...a grupa pozostanie tajna do konca... :)
Wiem wiem samej mi tez to pasuje :) zaraz tez Ci wysle link do mojego profilu

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wirki... osob o nazwie takiej jak Twoja jest kilka na fb...
Podaj link do siebie... lub mnie wyszukaj..napisalam na priv

reklama
Cześć dziewczyny. Ja nie mam FB czyli szukam innego forum. Tak czułam ze tak się to skończy. No trudno ale zostaja jeszcze książki. Trzymajcie się ciepło i powodzenia.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry