reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja też miałam spadek tempki i to spory w sobotę czyli 5 dni przed @. 36,7 . Pod pacha 36,3 To chyba przy zagnieżdżane tak spaść może? Może u Was też podnieść będzie??? Kciuki zaciśnięte !!!!
Zacznę od : witaj ! I wielkie gratulacje ! :) masz jakąś ciche nadzieję na płeć dziecka ? :) I w ogóle opowiedz nam jak to jest być juz październikowa mamusia ! To prawie końcówka roku. Zawsze się zastanawiałam czy już właśnie przy takim przedszkolaku widać jeszcze ta różnicę co do rówieśników z początku roku ?
Ta teoria zagniezdzania pasowalaby do mojej sytuacji bo czuje właśnie takie lekkie kłucie w podbrzuszu. Ciągle mam nadzieję ! :)

Jabluszkowa, ja mialam w poprzednich ciazach skok na 2, 3 dni przed @ z 36,7 do 37,1 wiec to reguly chyba nie ma.. kazdy organizm inny....
Zaplanuj sobie cos do roboty.... moze cos nowego.. moze herbata z kumpela.... uwierz mi że wtedy w tym czasie... nie myslisz... o objawach.... i o testoeaniu.... spróbuj... nic nie stracisz...
A jak zatestujesz... to możesz..ale tylko kasa wyrzucona w bloto...bo po prostu jeszcze nasz organ8zm nie wyprodukowal takiej ilowci bHCG zeby test sikany go wykrył... jesy ponizej 5 u nas w tym momencie..a naaaajelpszy test wykrywa bodajze od 10 wzwyz.a standardowe testy... od 25....
Z badania krwi wykryje od 5....
Ale u nas jest ponizej 5..na tym etapir cyklu
Zaczęłam sprzątać... wieczorem jakiś film sobie wyszukam. Jutro pojadę na zakupy. Aby przetrwać bez nakręcania sie do powrotu męża! :) :) :)

Zacznę od : witaj ! I wielkie gratulacje ! :) masz jakąś ciche nadzieję na płeć dziecka ? :) I w ogóle opowiedz nam jak to jest być juz październikowa mamusia ! To prawie końcówka roku. Zawsze się zastanawiałam czy już właśnie przy takim przedszkolaku widać jeszcze ta różnicę co do rówieśników z początku roku ?
Ta teoria zagniezdzania pasowalaby do mojej sytuacji bo czuje właśnie takie lekkie kłucie w podbrzuszu. Ciągle mam nadzieję ! :)
Dzięki Jabłuszkowa Nie ukrywam że celowalam na lato z dzieciaczkiem bo wiadomo , że i brzuchem w lecie nie latasz w upały i dłużej można pospacerować z wozeczkiem w ładną pogodę. Ale jeden plus - urodziny będziemy jedne wyprawiac Różnicę to chyba widać ale między płcią, tak panie mówią bo dziewczyny poważniejsze są i grzeczniejsze a z chłopakami cały czas zajęcie jest. A Ty w co celujesz bo mi wszytko jedno chyba oby odnosić i zdrowe było Ja przy tym spadku tempera tury czułam kłucia po lewej stronie jakby coś ciągnęło

Ja to bym chciała teraz dziewczynkę. Ale z synka też się uciesze. Chciałabym trójkę dzieci:) synka już mam z końca września więc jakby się teraz udało to by była różnica dwóch tygodni więc urodzinki też by były razem :) Najbardziej mi zależy żeby po prostu mój syn mial jeszcze rodzeństwo. Zdrowe rodzeństwo:)
Posprzątałam cała chałupe. Jak młody zaśnie to jeszcze wyskocze do sklepu i upiekę ciasto :)

No ja też nie chcę by syn był jedynakiem zawsze to wsparcie jakieś i sam nie zostanie. Ja zostanę przy dwójce aż taką matka polka nie jestem A niedawno mi się przypomniało, że się śniło mi się dzisiaj, że w ciąży jestem i takie tłuste dwie krechy a tu bach rano powtórka

reklama
Ja to bym chciała teraz dziewczynkę. Ale z synka też się uciesze. Chciałabym trójkę dzieci:) synka już mam z końca września więc jakby się teraz udało to by była różnica dwóch tygodni więc urodzinki też by były razem :) Najbardziej mi zależy żeby po prostu mój syn mial jeszcze rodzeństwo. Zdrowe rodzeństwo:)
Posprzątałam cała chałupe. Jak młody zaśnie to jeszcze wyskocze do sklepu i upiekę ciasto :)
Szalejesz :)

U mnie skoki temp sa ciągle
Wczoraj 36,8
Dzis przed poludniem 37,2
Po poludniu 36,8
Wiexzorem 37

Chyba cos z termometrem nie tak

Do góry