Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie,poczekam. Co ma być to będzie [emoji5]Łaaał dziewczyny, pól dnia mnie nie bylo i 3 strony do nadrobienia brawo wy
Witajcie nowe mamuśki <kwiatek>
Bisia25 Gratuluje 2 kresek..
Justyna90m
Jutro rano powtarzasz?
Jak tak to melduj nam tutaj
Zacznę od : witaj ! I wielkie gratulacje ! masz jakąś ciche nadzieję na płeć dziecka ? I w ogóle opowiedz nam jak to jest być juz październikowa mamusia ! To prawie końcówka roku. Zawsze się zastanawiałam czy już właśnie przy takim przedszkolaku widać jeszcze ta różnicę co do rówieśników z początku roku ?Dziewczyny ja też miałam spadek tempki i to spory w sobotę czyli 5 dni przed @. 36,7 . Pod pacha 36,3 To chyba przy zagnieżdżane tak spaść może? Może u Was też podnieść będzie??? Kciuki zaciśnięte !!!!
Ja coś czuje że się udało. Czekamy na zdjęcie dwóch kresek ^^nie,poczekam. Co ma być to będzie [emoji5]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Zaczęłam sprzątać... wieczorem jakiś film sobie wyszukam. Jutro pojadę na zakupy. Aby przetrwać bez nakręcania sie do powrotu męża!Jabluszkowa, ja mialam w poprzednich ciazach skok na 2, 3 dni przed @ z 36,7 do 37,1 wiec to reguly chyba nie ma.. kazdy organizm inny....
Zaplanuj sobie cos do roboty.... moze cos nowego.. moze herbata z kumpela.... uwierz mi że wtedy w tym czasie... nie myslisz... o objawach.... i o testoeaniu.... spróbuj... nic nie stracisz...
A jak zatestujesz... to możesz..ale tylko kasa wyrzucona w bloto...bo po prostu jeszcze nasz organ8zm nie wyprodukowal takiej ilowci bHCG zeby test sikany go wykrył... jesy ponizej 5 u nas w tym momencie..a naaaajelpszy test wykrywa bodajze od 10 wzwyz.a standardowe testy... od 25....
Z badania krwi wykryje od 5....
Ale u nas jest ponizej 5..na tym etapir cyklu
Dzięki Jabłuszkowa Nie ukrywam że celowalam na lato z dzieciaczkiem bo wiadomo , że i brzuchem w lecie nie latasz w upały i dłużej można pospacerować z wozeczkiem w ładną pogodę. Ale jeden plus - urodziny będziemy jedne wyprawiac Różnicę to chyba widać ale między płcią, tak panie mówią bo dziewczyny poważniejsze są i grzeczniejsze a z chłopakami cały czas zajęcie jest. A Ty w co celujesz bo mi wszytko jedno chyba oby odnosić i zdrowe było Ja przy tym spadku tempera tury czułam kłucia po lewej stronie jakby coś ciągnęłoZacznę od : witaj ! I wielkie gratulacje ! masz jakąś ciche nadzieję na płeć dziecka ? I w ogóle opowiedz nam jak to jest być juz październikowa mamusia ! To prawie końcówka roku. Zawsze się zastanawiałam czy już właśnie przy takim przedszkolaku widać jeszcze ta różnicę co do rówieśników z początku roku ?
Ta teoria zagniezdzania pasowalaby do mojej sytuacji bo czuje właśnie takie lekkie kłucie w podbrzuszu. Ciągle mam nadzieję !
SzalejeszJa to bym chciała teraz dziewczynkę. Ale z synka też się uciesze. Chciałabym trójkę dzieci synka już mam z końca września więc jakby się teraz udało to by była różnica dwóch tygodni więc urodzinki też by były razem Najbardziej mi zależy żeby po prostu mój syn mial jeszcze rodzeństwo. Zdrowe rodzeństwo
Posprzątałam cała chałupe. Jak młody zaśnie to jeszcze wyskocze do sklepu i upiekę ciasto