reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć :biggrin2: chciałam się przyłączyć nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam test, w 24 dc i wyszła mocna krecha. Dalej jestem w szoku . To będzie moje drugie dziecko,mam syna też z października, byłam na "październikówkach 2011":)

Nie umiem dodać zdjęcia , z fotosika wejdzie?

781bb4a12b15ebe9

781bb4a12b15ebe9

reklama
Cześć :biggrin2: chciałam się przyłączyć nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam test, w 24 dc i wyszła mocna krecha. Dalej jestem w szoku . To będzie moje drugie dziecko,mam syna też z października, byłam na "październikówkach 2011":)

781bb4a12b15ebe9

781bb4a12b15ebe9
Witaj [emoji5] Cieszymy się,ze dołączyłaś [emoji5] Gratulacje z dwóch kreseczek

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

781bb4a12b15ebe9

781bb4a12b15ebe9
Cudnie [emoji3] gratulacje :-)))

Dzięki dziewczyny dalej jestem w szoku bo byłam pewna, że i w tym cyklu się nie udało. Rano test i szok. Dobrze że na urlopie jestem bo na niczym się nie mogłabym skupić :oo:
A zdjęcia testu dalej nie mogę dodać :baffled:

4 cykl a drugi z duphastonem i myślę, że to on pomógł. Bo ja miałam krótkie cykle ok 24 dniowe ostatnio. Gin dał mi duphaston na wydłużenie cyklu.

Dzięki, poczytam Was od początku bo nie wiem kto już po testowaniu a kto jeszcze przed :)

Chyba teraz się uda z tym zdjęciem testu :)

Ostatnia edycja:

781bb4a12b15ebe9

781bb4a12b15ebe9
Witamy :) Gratulacje , trzymajcie się zdrowo :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo dobrze zrobiłaś, trzeba się czymś zająć żeby nie zwariować:) Ja jutro młodego odwiozę do przedszkola i może okna bd myć [emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziis od rana wpadla koleżanka z synkiem (3 tyg roznicy miedzy naszymi synami)
I tez mi pol dnia zleciało... przez pol dnia NIE SIEDZIALAM NA SZPILKACH..czyli metoda dobra... by nie myslec o testowaniu i objawach.. jak poszla..maly zasnal... a ja do termometru 37,3...

Ostatnia edycja:
Do góry