reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziis od rana wpadla koleżanka z synkiem (3 tyg roznicy miedzy naszymi synami)
I tez mi pol dnia zleciało... przez pol dnia NIE SIEDZIALAM NA SZPILKACH..czyli metoda dobra... by nie myslec o testowaniu i objawach.. jak piszla..maly zadnal... a ja do termometru 37,3...
I zleci kolejne pol dnia, najważniejsze żeby mieć cały czas do roboty :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i to odpuszczenie to jest klucz do sukcesu. A o objawy się nie martw. Nie wszyscy je mają na początku. Z dzidzia na pewno wszystko w porządku:)
Ja zmierzyła sobie teraz temp i 36 i 7 mam. Także chyba nawet nie będzie potrzeby testować:( bo inaczej temp dalej by była wysoka prawda ? Eh...:(

Jabluszkowa, ja mialam w poprzednich ciazach skok na 2, 3 dni przed @ z 36,7 do 37,1 wiec to reguly chyba nie ma.. kazdy organizm inny....
Zaplanuj sobie cos do roboty.... moze cos nowego.. moze herbata z kumpela.... uwierz mi że wtedy w tym czasie... nie myslisz... o objawach.... i o testoeaniu.... spróbuj... nic nie stracisz...
A jak zatestujesz... to możesz..ale tylko kasa wyrzucona w bloto...bo po prostu jeszcze nasz organ8zm nie wyprodukowal takiej ilowci bHCG zeby test sikany go wykrył... jesy ponizej 5 u nas w tym momencie..a naaaajelpszy test wykrywa bodajze od 10 wzwyz.a standardowe testy... od 25....
Z badania krwi wykryje od 5....
Ale u nas jest ponizej 5..na tym etapir cyklu

Ostatnia edycja:
Czyli jest jeszcze nadzieja dla mnie i dla flor87
Wg mnie jak najbardziej....
Ja 3 ciaze tak mialam.... skok temp byl na 3 dni przed... czulam bez termometru ze glowe mam cieplejszą .. po sprawdzeniu 37,1~ 37,2
Wiec glowa do gory, wiecej optymizmu..
Nie szukac objawów..bo to blokuje...
Zajac sie czyms co was cieszy i relaksuje

tak,ale jak z synkiem w ciaży bylam to tez dopiero pare dni po terminie @ byla lekko widoczna kreseczka,dlatego ciagle jestem dobrej myśli

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma @ jest nadzieja, :)
Widocznie masz owu później dlatego bHCG poźniej zaczyna rosnąć.wiec poźniej wychodza testy.. mi tez przy 3 ciazy wyszedl dzien po i to ledwo...

Łaaał dziewczyny, pól dnia mnie nie bylo i 3 strony do nadrobienia :) brawo wy :)
Witajcie nowe mamuśki <kwiatek>
Bisia25 Gratuluje 2 kresek..
Justyna90m
Jutro rano powtarzasz?
Jak tak to melduj nam tutaj ;)

Cześć :biggrin2: chciałam się przyłączyć nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam test, w 24 dc i wyszła mocna krecha. Dalej jestem w szoku . To będzie moje drugie dziecko,mam syna też z października, byłam na "październikówkach 2011":)

Nie umiem dodać zdjęcia , z fotosika wejdzie?

781bb4a12b15ebe9

781bb4a12b15ebe9

Witamy i gratulujemy

Dziewczyny ja też miałam spadek tempki i to spory w sobotę czyli 5 dni przed @. 36,7 . Pod pacha 36,3 To chyba przy zagnieżdżane tak spaść może? Może u Was też podnieść będzie??? Kciuki zaciśnięte !!!!

reklama
Dziewczyny ja też miałam spadek tempki i to spory w sobotę czyli 5 dni przed @. 36,7 . Pod pacha 36,3 To chyba przy zagnieżdżane tak spaść może? Może u Was też podnieść będzie??? Kciuki zaciśnięte !!!!
Dzieki !! Oby bylo jak mowisz :-))) zobacze jutro rano jak zmierze temo w którą stronę pójdzie ;-)

Do góry