reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziis od rana wpadla koleżanka z synkiem (3 tyg roznicy miedzy naszymi synami)
I tez mi pol dnia zleciało... przez pol dnia NIE SIEDZIALAM NA SZPILKACH..czyli metoda dobra... by nie myslec o testowaniu i objawach.. jak piszla..maly zadnal... a ja do termometru 37,3...
I zleci kolejne pol dnia, najważniejsze żeby mieć cały czas do roboty :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i to odpuszczenie to jest klucz do sukcesu. A o objawy się nie martw. Nie wszyscy je mają na początku. Z dzidzia na pewno wszystko w porządku:)
Ja zmierzyła sobie teraz temp i 36 i 7 mam. Także chyba nawet nie będzie potrzeby testować:( bo inaczej temp dalej by była wysoka prawda ? Eh...:(

Jabluszkowa, ja mialam w poprzednich ciazach skok na 2, 3 dni przed @ z 36,7 do 37,1 wiec to reguly chyba nie ma.. kazdy organizm inny....
Zaplanuj sobie cos do roboty.... moze cos nowego.. moze herbata z kumpela.... uwierz mi że wtedy w tym czasie... nie myslisz... o objawach.... i o testoeaniu.... spróbuj... nic nie stracisz...
A jak zatestujesz... to możesz..ale tylko kasa wyrzucona w bloto...bo po prostu jeszcze nasz organ8zm nie wyprodukowal takiej ilowci bHCG zeby test sikany go wykrył... jesy ponizej 5 u nas w tym momencie..a naaaajelpszy test wykrywa bodajze od 10 wzwyz.a standardowe testy... od 25....
Z badania krwi wykryje od 5....
Ale u nas jest ponizej 5..na tym etapir cyklu

Ostatnia edycja:
Czyli jest jeszcze nadzieja dla mnie i dla flor87
Wg mnie jak najbardziej....
Ja 3 ciaze tak mialam.... skok temp byl na 3 dni przed... czulam bez termometru ze glowe mam cieplejszą .. po sprawdzeniu 37,1~ 37,2
Wiec glowa do gory, wiecej optymizmu..
Nie szukac objawów..bo to blokuje...
Zajac sie czyms co was cieszy i relaksuje

tak,ale jak z synkiem w ciaży bylam to tez dopiero pare dni po terminie @ byla lekko widoczna kreseczka,dlatego ciagle jestem dobrej myśli

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma @ jest nadzieja, :)
Widocznie masz owu później dlatego bHCG poźniej zaczyna rosnąć.wiec poźniej wychodza testy.. mi tez przy 3 ciazy wyszedl dzien po i to ledwo...

Łaaał dziewczyny, pól dnia mnie nie bylo i 3 strony do nadrobienia :) brawo wy :)
Witajcie nowe mamuśki <kwiatek>
Bisia25 Gratuluje 2 kresek..
Justyna90m
Jutro rano powtarzasz?
Jak tak to melduj nam tutaj ;)

Cześć :biggrin2: chciałam się przyłączyć nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam test, w 24 dc i wyszła mocna krecha. Dalej jestem w szoku . To będzie moje drugie dziecko,mam syna też z października, byłam na "październikówkach 2011":)

Nie umiem dodać zdjęcia , z fotosika wejdzie?

781bb4a12b15ebe9

781bb4a12b15ebe9

Witamy i gratulujemy

Dziewczyny ja też miałam spadek tempki i to spory w sobotę czyli 5 dni przed @. 36,7 . Pod pacha 36,3 To chyba przy zagnieżdżane tak spaść może? Może u Was też podnieść będzie??? Kciuki zaciśnięte !!!!

reklama
Dziewczyny ja też miałam spadek tempki i to spory w sobotę czyli 5 dni przed @. 36,7 . Pod pacha 36,3 To chyba przy zagnieżdżane tak spaść może? Może u Was też podnieść będzie??? Kciuki zaciśnięte !!!!
Dzieki !! Oby bylo jak mowisz :-))) zobacze jutro rano jak zmierze temo w którą stronę pójdzie ;-)

Do góry