reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Nie sadze;) zawsze mierze rano , teraz z ciekawosci... a w sumie czuje w "oczach" goraczke ;) okaże się że będę chora [emoji12]

reklama
No daj znać jak u Ciebie rano z temperaturą :)
Ja się teraz modlę nad galaretką. Już zrobiłam takiego ładnego sernika i tylko muszę zalać galaretką. A ona wredna i nie chce gęstnieć... i znowu siedzę tak nad nią i myślę o testowaniu ;D

No daj znać jak u Ciebie rano z temperaturą :)
Ja się teraz modlę nad galaretką. Już zrobiłam takiego ładnego sernika i tylko muszę zalać galaretką. A ona wredna i nie chce gęstnieć... i znowu siedzę tak nad nią i myślę o testowaniu ;D
[emoji38] co za wredna galaretka nie chcę Ci dac odpocząć od myślenia ;-P ja jestem nie lepsza tez mysle ...chociaz próbuje kierować myśli na wszystko inne wokół:-)

Przeziębienie w cyklu to dobry znak, już parę razy czytałam, že któraś chora była w danym cyklu i się udalo Dobranoc dziewczynki, jutro do roboty muszę jechać dobrze, że weekend tuż tuż

reklama
Do góry