zielonooka90
Fanka BB :)
Ooo właśnie mialam pytać co jeszcze polecacie ! Idę się w takim razie zapisać do grupy ;zd
Też się zapisałam i może spróbuję coś kupić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo właśnie mialam pytać co jeszcze polecacie ! Idę się w takim razie zapisać do grupy ;zd
Przytłacza Cie to wszystko i nic dziwnego. Za duzo masz na głowie i to jest pewne. Poza tym nigdzie nie jest napisane,że masz obowiazek radzic sobie ze wszystkim bo zdecydowaliscie sie na kolejne dzieciątko.Ten laktator z ali wypasiony! Chciałam sobie kupić takie fioletowe żelowe nakładki do robienia zimnych okładów, ale Lansinoh kosztują 50 zł - a tu za 22$ w komplecie.
Ja już byłam w złym stanie przed szpitalem, w szpitalu się wyciszyłam, ale wczoraj szlag mnie trafiał co chwilę, niby mama mnie odebrała i przyszła do pomocy, ale wszystko mi przeszkadzało, w ogóle nie leżałam i byłam opryskliwa. Wiem, że to głównie moja wina, ale głośno przyznaję się, że mam kłopot z emocjami i że potrzebuję wsparcia. A tu wszystko muszę tłumaczyć jak 3-latkowi - jak nic beze mnie nie da się zrobić, to wolę to zrobić sama, więc np. właziłam wczoraj na stołek i ściągałam coś z wysokiej szafy (idealna aktywność w zagrożonej ciąży). Dzisiaj ryczę i żałuję, że prosiłam o wypis (lekarz mówił, że jeśli chcę, to mogą mnie nawet na 2 miesiące zostawić, bo tak naprawdę jest do kitu z tym krwiakiem).
Dawaj linka jaki kupiłaś. [emoji6]poczytałam opinie na temat tego laktatora i.... KUPIŁAM! mam nadzieję że jest taki jak opisują i że moje giga suty się zmieszczą zamówiłam też detektor tętna płodu.... dolar nisko stoi także można szastać kasą hah! kurcze to moje pierwsze zakupy dla maluszka!! <3
Mi zawsze kase oddali jak cos nie przyszło [emoji846] a dostalam awizo ze czekaja na mnie 3 paczki [emoji23][emoji173]na początku też się bałam zamawiać, ale kupuje tam mnóstwo różnych rzeczy, owszem czasami się zdarza że coś nie dotrze, ale wtedy w 99% kasę oddają ogólnie kocham tam kupować! jak tylko upewnię się co do płci to znów kasa pójdzie w ruch
A ja dostalam wyplate od pracodawcy i nie wiem czemu, myslalam ze zus bedzie mi płacił po 33dniachJa czekałam na pierwsza wypłatę z zusu ponad miesiąc niby maja 30 ale to liczą od dnia dostarczenia l4 przez pracodawcę... mój się z tym nie spieszył i kasę za luty dostałam dopiero 10 kwietnia Ale ponoć dalej ma być już normalnie w terminie
No widzisz! I to najważniejsze,a teraz mamusia zje czekoladkę i usmiechnie sieDziewczyny wszystko ok!!! Popłakałam się u Pani doktor z nerwów z usg ryzyko wad niskie, pappa dopiero za tydzień. Dzidek ma 7cm i z usg jest dwa czy trzy dni większy niż z OM. Nie mogę załączyć zdjęcia bo plik jest za duży a nie wiem jak to zmienić w telefonie
Super, że wszystko ok spróbuj edytować zdjęcie w telefonie i trochę przyciąć, wtedy zmniejsza się też rozmiar plikuDziewczyny wszystko ok!!! Popłakałam się u Pani doktor z nerwów z usg ryzyko wad niskie, pappa dopiero za tydzień. Dzidek ma 7cm i z usg jest dwa czy trzy dni większy niż z OM. Nie mogę załączyć zdjęcia bo plik jest za duży a nie wiem jak to zmienić w telefonie