Margonelka
Fanka BB :)
Właśnie wybieram model,ale nic nie widzę o możliwości ściągania pokrowca do prania. Masz ją? Ma taką możliwość?Ja wrzucalam, blanca baby się sklep nazywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie wybieram model,ale nic nie widzę o możliwości ściągania pokrowca do prania. Masz ją? Ma taką możliwość?Ja wrzucalam, blanca baby się sklep nazywa
Ja mam od nich tą mniejszą, jeszcze z poprzedniej ciąży i pokrowiec sciaganyWłaśnie wybieram model,ale nic nie widzę o możliwości ściągania pokrowca do prania. Masz ją? Ma taką możliwość?
Wg mnie z używanego można tylko zostawić mechanizm pompujący. Inne części (przede wszystkim plastykowe), które mają styczność z mlekiem i piersią, dla mnie odpadają z powodów higienicznych, choćby były raz użyte. Teoretycznie można te części plastykowe dokupić nowe, ale ja w 2016 strasznie się nagimnastykowałam przy kupnie lejka do Medeli (chociaż jeszcze w 2011 to się dało zrobić i nie było drogie).Zaczęłam przeglądać używane laktatory,niektóre ogłoszenia deklarują raptem pare użyć. Ale jak poznać czy faktycznie laktator nie jest mocno zużyty?
Rozważam i ten z ali i taki uzywany,ale nie chcę wydać fortuny :-(
Skłaniam się do tegp z alie,może jakiś gorszy od tt itd ale nowy przynajmniej. Na razie nie wiem czy wyrobimy się z kasą na taki za 300-400 zl.Siadła mi psychika po powrocie do domu, wszystko mnie wkurza, pokłóciłam się z matką, właściwie cały czas płaczę.
Wg mnie z używanego można tylko zostawić mechanizm pompujący. Inne części (przede wszystkim plastykowe), które mają styczność z mlekiem i piersią, dla mnie odpadają z powodów higienicznych, choćby były raz użyte. Teoretycznie można te części plastykowe dokupić nowe, ale ja w 2016 strasznie się nagimnastykowałam przy kupnie lejka do Medeli (chociaż jeszcze w 2011 to się dało zrobić i nie było drogie).
poczytałam opinie na temat tego laktatora i.... KUPIŁAM! mam nadzieję że jest taki jak opisują i że moje giga suty się zmieszczą zamówiłam też detektor tętna płodu.... dolar nisko stoi także można szastać kasą hah! kurcze to moje pierwsze zakupy dla maluszka!! <3
Ten z alie? Kurcze,ja chyba też kupię jak ten dolar tak sie ma ku zakupompoczytałam opinie na temat tego laktatora i.... KUPIŁAM! mam nadzieję że jest taki jak opisują i że moje giga suty się zmieszczą zamówiłam też detektor tętna płodu.... dolar nisko stoi także można szastać kasą hah! kurcze to moje pierwsze zakupy dla maluszka!! <3
Ten z alie? Kurcze,ja chyba też kupię jak ten dolar tak sie ma ku zakupom
Detektora nie pożałujesz Wczoraj wieczorem odpaliłam sobie i owszem,serduszko ciężko było złapać bo mam wierciocha okropnego,ale miło było posłuchac jak się przekręca w brzuszku i kopie w detektor coś pięknego....