reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ten z alie? Kurcze,ja chyba też kupię jak ten dolar tak sie ma ku zakupom :D
Detektora nie pożałujesz :) Wczoraj wieczorem odpaliłam sobie i owszem,serduszko ciężko było złapać bo mam wierciocha okropnego,ale miło było posłuchac jak się przekręca w brzuszku i kopie w detektor :) coś pięknego....
Kurcze a ja to się boję na tym ali zamawiać. Nie miałyście nigdy z niczym problemów? Trzeba się tam zarejestrować tak? Normalnie jakaś czarna magia :eek:

reklama
Ten z alie? Kurcze,ja chyba też kupię jak ten dolar tak sie ma ku zakupom :D
Detektora nie pożałujesz :) Wczoraj wieczorem odpaliłam sobie i owszem,serduszko ciężko było złapać bo mam wierciocha okropnego,ale miło było posłuchac jak się przekręca w brzuszku i kopie w detektor :) coś pięknego....

nooo to otyła jestem, ale za miesiąc jak przyjdzie to na bank powinnam wysłuchac tętna :D na zmiane z siostra bedziemy szukać ;)

tak ten a z ali ;) jest na fb grupa aliexpress dla mam, w lupce wpisałam co mnie interesuje i tam znalazłam sporo opini na temat laktatora a 80zł to nie jakis majątek, tym bardziej że to na 2 cyce :D a nóż i u mnie się sprawdzi ;)
Podaj proszę nazwę grupy i powiedz czy to taka otwarta,że wszyscy będą widzieli jesli sie tam wypowiem czy chociażby dołączę?
A ja tez jestem z tych misiowatych i wcale to nie przeszkadza :) Wazne żeby leżeć na płasko. Tylko przez ostatnie 2 tyg brzuch mi wywaliło okropnie i czasem czuje sie jakbym rodzić zaraz miała :(

Kurcze a ja to się boję na tym ali zamawiać. Nie miałyście nigdy z niczym problemów? Trzeba się tam zarejestrować tak? Normalnie jakaś czarna magia :eek:

na początku też się bałam zamawiać, ale kupuje tam mnóstwo różnych rzeczy, owszem czasami się zdarza że coś nie dotrze, ale wtedy w 99% kasę oddają ;) ogólnie kocham tam kupować! jak tylko upewnię się co do płci to znów kasa pójdzie w ruch :D

Nie masz sie czego bać :) w razie czego otwierasz spór i zwracaja Ci kasę. Jedyny mankament to to,że trzeba uzbroic się w cierpliwośc bo czasem cos przychodzi po prawie 3 miesiącach. Ja nigdy nie miałam problemów,zawsze wszystko przychodziło ładnie zapakowane,nawet szklane buteleczki :)
będą widzieć wszytscy ci co są w grupie - to jawna grupa ;)

łap link Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
oo..dziękuję !

Ja tez zamierzam zamówić ten laktator jak w końcu mi przyjdzie moja wypłata z zusu [emoji23]
Ja czekałam na pierwsza wypłatę z zusu ponad miesiąc niby maja 30 ale to liczą od dnia dostarczenia l4 przez pracodawcę... mój się z tym nie spieszył i kasę za luty dostałam dopiero 10 kwietnia :D Ale ponoć dalej ma być już normalnie w terminie

Ten laktator z ali wypasiony! Chciałam sobie kupić takie fioletowe żelowe nakładki do robienia zimnych okładów, ale Lansinoh kosztują 50 zł - a tu za 22$ w komplecie.

Kurcze,co się u Ciebie dzieje? To hormony tak czy po prostu za dużo na głowie? Mam nadzieję,że z mamą to nic poważnego,a ona zrozumie,że masz teraz ciężki czas. Teściowa lepiej też niech się póki co trzyma z daleka z tymi swoimi tekstami.
Ja już byłam w złym stanie przed szpitalem, w szpitalu się wyciszyłam, ale wczoraj szlag mnie trafiał co chwilę, niby mama mnie odebrała i przyszła do pomocy, ale wszystko mi przeszkadzało, w ogóle nie leżałam i byłam opryskliwa. Wiem, że to głównie moja wina, ale głośno przyznaję się, że mam kłopot z emocjami i że potrzebuję wsparcia. A tu wszystko muszę tłumaczyć jak 3-latkowi - jak nic beze mnie nie da się zrobić, to wolę to zrobić sama, więc np. właziłam wczoraj na stołek i ściągałam coś z wysokiej szafy (idealna aktywność w zagrożonej ciąży). Dzisiaj ryczę i żałuję, że prosiłam o wypis (lekarz mówił, że jeśli chcę, to mogą mnie nawet na 2 miesiące zostawić, bo tak naprawdę jest do kitu z tym krwiakiem).

Ja czekałam na pierwsza wypłatę z zusu ponad miesiąc niby maja 30 ale to liczą od dnia dostarczenia l4 przez pracodawcę... mój się z tym nie spieszył i kasę za luty dostałam dopiero 10 kwietnia :D Ale ponoć dalej ma być już normalnie w terminie
O własnie powiedzcie mi proszę jak to jest z tą wypłatą z ZUSu? Po 33dniach zwolnienia wypłatę przejmuje ZUS tak? Może się tak zdażyć, że pół pensji dostanę od pracodawcy a pół z ZUSu? I ile oni mają faktycznie czasu na wypłatę? Jestem na zwolnieniu od 12 marca także w tym miesiącu pewnie będzie już rozliczane inaczej.

reklama
tak ten a z ali ;) jest na fb grupa aliexpress dla mam, w lupce wpisałam co mnie interesuje i tam znalazłam sporo opini na temat laktatora a 80zł to nie jakis majątek, tym bardziej że to na 2 cyce :D a nóż i u mnie się sprawdzi ;)

Ooo właśnie mialam pytać co jeszcze polecacie ! Idę się w takim razie zapisać do grupy ;zd

Do góry