Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co się orientuję Duphason to syntetyczny progesteron, luteina naturalny taka jest różnicaDuphaston to też luteina tylko do lykania
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Leze w szpitalu. Sala 6-os, jedno lozko jeszcze wolne. Nie wiem, czy mi dadza cos wiecej niz progesteron-zobaczymy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak zeby wybielic tesciowa: zadzwonila i zaoferowala, ze zmieni swoje plany na jutro i przyjedzie
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez lekarz powiedzial, ze po prenatalnym moge luteine odstawic, troche sie boje tak nagle i biore sobie jeszcze po 1tabletce, na razie nie czuje zadnych zmian. Poza tym ze nie musze tak czesto czuc tego fatalnego smaku[emoji1]Ja właśnie powoli odstawiam duphaston i hurra bo cera mi sie poprawia [emoji4][emoji4][emoji173]
Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]