reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Odnośnie karmienia piersią, u nas trwało to rok i 5 miesięcy - bardzo to lubiłam, mimo kilkudniowego bólu na początku lub kiedy już małe ząbki kilka razy mnie ugryzły [emoji6] a wygoda faktycznie ogromna [emoji4]

Jednak uważam, że każda mama powinna wybierać sposób karmienia jaki jej najbardziej odpowiada, najważniejsze, żeby ona była zadowolona i dziecko najedzone i szczęśliwe [emoji4]

Olunia moim zdaniem ten ból mógł wystąpić po wczorajszym badaniu. Ale koniecznie obserwuj czy ustaje, a nie nasila się np.

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png
Trochę ból ustąpił. Mega się wystraszyłam. Wszystkie dolegliwości ciążowe mi ustąpiły w 10 tyg A tu dzisiaj ból brzucha i mdłości

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Juz wiecej na te klinike chyba nie pojade. Moze prowadzacy cos wypatrzy albo da mi skierowanie do szpitala i pojade sprawdzic inne miejsce.

Czy ktoras z Was zna oddzialy patologii we Wroclawiu?

Uwierzcie mi, mam dość.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki, żeby to nie było nic poważnego! [emoji110][emoji110][emoji110]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Z doskoku zajrzałam bo jeszcze do domu nie wróciłam.
Jest wszystko ok.
Wszystkie pomiary ok.
Pływa sobie mały, cudowny człowieczek, duża szansa, że drugi synek :)
Mały wiercipięta, wykręcał się i chował doktorowi :)
Teraz mogę spokojnie świętować.

usg 28.03 i 5.04 :)

No to super wieści:D jak już dotrzesz do domu to pochwal się fotką tego małego cudu:)

Wracam do domu po torby i jade do szpitala. Straszny dylemat mam, do ktorego. Na pewno nie na te klinike, na ktorej juz bylam 3 razy z tymi krwawieniami.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry