reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Odnośnie karmienia piersią, u nas trwało to rok i 5 miesięcy - bardzo to lubiłam, mimo kilkudniowego bólu na początku lub kiedy już małe ząbki kilka razy mnie ugryzły [emoji6] a wygoda faktycznie ogromna [emoji4]

Jednak uważam, że każda mama powinna wybierać sposób karmienia jaki jej najbardziej odpowiada, najważniejsze, żeby ona była zadowolona i dziecko najedzone i szczęśliwe [emoji4]

Olunia moim zdaniem ten ból mógł wystąpić po wczorajszym badaniu. Ale koniecznie obserwuj czy ustaje, a nie nasila się np.

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png
Trochę ból ustąpił. Mega się wystraszyłam. Wszystkie dolegliwości ciążowe mi ustąpiły w 10 tyg A tu dzisiaj ból brzucha i mdłości

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Juz wiecej na te klinike chyba nie pojade. Moze prowadzacy cos wypatrzy albo da mi skierowanie do szpitala i pojade sprawdzic inne miejsce.

Czy ktoras z Was zna oddzialy patologii we Wroclawiu?

Uwierzcie mi, mam dość.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki, żeby to nie było nic poważnego! [emoji110][emoji110][emoji110]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Z doskoku zajrzałam bo jeszcze do domu nie wróciłam.
Jest wszystko ok.
Wszystkie pomiary ok.
Pływa sobie mały, cudowny człowieczek, duża szansa, że drugi synek :)
Mały wiercipięta, wykręcał się i chował doktorowi :)
Teraz mogę spokojnie świętować.

usg 28.03 i 5.04 :)

No to super wieści:D jak już dotrzesz do domu to pochwal się fotką tego małego cudu:)

Wracam do domu po torby i jade do szpitala. Straszny dylemat mam, do ktorego. Na pewno nie na te klinike, na ktorej juz bylam 3 razy z tymi krwawieniami.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry