reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

1522170067-2fc9b928e56eb332-aaaaaa.jpeg

Dodam jeszcze zdjęcie z dzisiejszej wizyty :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dhi4vfxm6kqiejz1.png

reklama
Oooj skonczy sie to jak sie pojawi dziecko... na poczatku zawsze wszedzie czlowiek sie spóźnia...bo jakos sie nie.moze przestawic..ze nie ubiera tylko siebie..a ze pampersy..a butelka..a zabawka...i milion potrzebnych rzeczy dla dziecka...:) a to woda.. aczkolwiek dochodzi sie do wprawy.... ja dzisiaj wstalam 7.40...a na 8 bylam z 2 dzieci w przedszkolu !!! A musialam ich cieplej poubierac..i jeszcze zeby umylam :)
Pol km piechotą od nas jest przedszkole...
Ale jak jedziemy do dziadkow..to lozeczko turystyczne..wozek parasolke... dzieci nienulatwiaja pakowania sie... zawsze godzine pozniej wyjezdzamy niz planujemy

Heh ja przeżyłam szok przy pierwszym weekendowym wyjeździe w góry z trzymiesięcznym niemowlakiem- mieliśmy samochód kombi i jechaliśmy we trójkę a samochód załadowany był po dach :p I pierwsze co odczuwam kiedy wyjadą z mężem na wakacje do teściów to jak szybko jestem w stanie wybrać się do pracy :) Wstaję godzinę później niż zwykle :)

Ja musze koniecznie kupic stanik odpowiedni, bo piersi mam juz z 2 rozm wieksze, a nie mam jak bo narazie utknelam lozku na jeszcze 2 tyg.

2 rozmiary? Jej... mnie może ledwo z 0,5 :( I jakoś na dużo więcej nie licze i jakoś sobie potem karmienia nie wyobrażam. Obawiam się, że z genetyką nie wygram i jak Mama miała problemy, to u mnie też wystąpią.... :(

Kurde trochę nie wytrzymałam jeszcze chwilkę i grono osób bliskich , które wie o ciąży się powiększa ...

Ostatnia edycja:
Mi ani brzuch nie rosnie ani cycki [emoji23][emoji23]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Ja już staniki wymienilam na G i F A nie mam aż takich balonów na co moje przyjaciółki mnienpocieszyly że alfabetu stanikowego jeszcze trochę zostało;-)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już staniki wymienilam na G i F A nie mam aż takich balonów na co moje przyjaciółki mnienpocieszyly że alfabetu stanikowego jeszcze trochę zostało;-)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe no to.moze jeszcze kiedys mi urosna [emoji23]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

Do góry