reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja kupiłam spodnie ciążowe tez w h&m i właśnie idą do mnie drugie bo są takie wygodne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png
A długie nagawki ja mam 176 cm wzrostu i zawsze problem z długością

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poprzednio płeć syna się zgadza, teraz wychodzi że dziewczynka tak bym chciała ale widziałam na usg susiaka chociaz dr nie potwierdził, nie tracę nadziei [emoji2] drugi syn tez fajnie, dwoch chłopców w podobym wieku ale to by byla juz granda w domu straszna, dziewczynki chyba grzeczniejsze??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ponoć zależy od człowieka ;) U mnie się sprawdziło- syn był żywe srebro, córka z kolei anioł. Teraz za to trochę się zmienia ;)

A długie nagawki ja mam 176 cm wzrostu i zawsze problem z długością

Ja mam 163 i dla mnie zdecydowanie są za długie te nogawki. Marszczą mi się na dole.

Nie lubię takich ale co zrobić

oar8flw178dnjg4g.png

Gratuluję Ci odwagi wybrać się tak daleko! Ale ile zobaczysz,ilu nowych ludzi poznasz,nowa kultura..ach :D no i jeśli znasz choć troszkę chiński to chylę czoła:)
Dzięki :D chiński znam, studiowałam, teraz robię z niego doktorat - chociaż to taki język, że całe życie się uczysz i zawsze się zaskoczysz (np terminologią medyczną w szpitalu :p)

Tam są wszystkie takie same. Tylko różnią się „nogawkami” jedne są skinny, inne mana proste nogawka i są jeszcze boyfriendy. Ja kupiłam skinny, drugie które do mnie idą są z jasnego jeansu
1522169650-4e0e60abe169ae99-aaaaaa.jpeg
1522169658-445cae7821682b56-aaaaaa.jpeg

oar8flw178dnjg4g.png
Ile masz wzrostu?

I ja... Oboje z mężem mamy zagwozdkę. Dla dziewczynki mielibyśmy co najmniej kilka a dla chłopca nic a nic nie pasuje :( A obstawiam chłopaka bośmy w owulację zaszaleli...
U mnie to samo, tez brak pomyslu na imie dla chłopca

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

2 rozmiary? Jej... mnie może ledwo z 0,5 :( I jakoś na dużo więcej nie licze i jakoś sobie potem karmienia nie wyobrażam. Obawiam się, że z genetyką nie wygram i jak Mama miała problemy, to u mnie też wystąpią.... :(
Nic się nie martw, mi w żadnej ciąży nie urosły nawet trochę. Owszem, miałam problemy- za każdym razem pokarm dopiero w 5 dobie po porodzie. Ale jak masz dużo samozaparcia i dobry elektryczny laktator oraz wsparcie od bliskich to wszystko da się przeskoczyć :)

reklama
2 rozmiary? Jej... mnie może ledwo z 0,5 :( I jakoś na dużo więcej nie licze i jakoś sobie potem karmienia nie wyobrażam. Obawiam się, że z genetyką nie wygram i jak Mama miała problemy, to u mnie też wystąpią.... :(
Nie zakładaj tego! Podświadomość spowoduje że tak się stanie wyobrażaj sobie jak karmisz swoje malenstwonto tak się stanie.

Do góry