reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam 163 i dla mnie zdecydowanie są za długie te nogawki. Marszczą mi się na dole.

Nie lubię takich ale co zrobić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png
Chętnie bym się z Tobą zamieniła skrócenie spodni 7 zł A jak ja mam je wydłużyć?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja mama dowiedziała się ze jest w bliźniaczej ciąży w 37 tc. Można, można :) jakiś jej gin prowadzący mówił że ma jedno dziecko ale dużo wód plodowych i dlatego taki duży brzuch, na usg patrzył i nie zauważył. Mama w pierwszej ciąży więc nie wiedziała jak to powinno wyglądać ale mówiła ze dziwne było to ze czuła jak nogami w zebra się wbijalo, a chwilę później w pęcherz gdzie to chyba niewykonalne ale "co ja się tam znam". Jej gin pojechał na urlop poszła do innego i ten od razu ze ciąża blizniacza, że zostaje już w szpitalu, że jak to lekarz nie zauważył. A rodzice tylko wyprawka na jedno dziecko. tak że stresowana, bo chcieli jej przedłużyć ciążę bo my malutcy ale następnego dnia zaczęła rodzic, lecz skończyli się cc.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
O kurka! Czytałam o przypadkach wykrycia ciąż bliźniaczych po dłuższym czasie ale to już masakra! Mama w niezłym szoku była :-) :-) :-)

Nie zakładaj tego! Podświadomość spowoduje że tak się stanie wyobrażaj sobie jak karmisz swoje malenstwonto tak się stanie.

Dokladnie tak jest. Ja jak mialam kryzys w karmieniu i chcialam dac butle, to uslyszalam,ze pokarm bierze sie z glowy, pomyslalam o tym i podzialalo ;)

4c3tskjoa7ptmvui.png

Nic się nie martw, mi w żadnej ciąży nie urosły nawet trochę.

Tak i ja wiem, że każda kobietka jest inna i w ogóle. Mój Mąż to nawet z tego małego powiększenia rozmiaru się cieszy :)

Nie zakładaj tego! Podświadomość spowoduje że tak się stanie wyobrażaj sobie jak karmisz swoje malenstwonto tak się stanie.

Staram się! Chociaż na pewno im bliżej będzie porodu, tym więcej wątpliwości.

@zielonooka90 to tylko stereotyp :) ja z mikro B a miejsca w zamrażarce brakło na pokarm, było na bieżąco i na zapas [emoji85] laktatorem oczywiście !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alina89 ,dziewczyno...szacun! Ale piękne są języki,ktorych litery alfabetu nie są takie jak nasze. Ja baaardzo długo uczyłam się rosyjskiego,gdzie oczywiście cyrylica jest,ale to nieporównywalnie łatwiejsze do chińskiego. Tak mi się wydaje :)

Dziewczyny,gratuluję udanych wizyt i pieknych zdjęć Maluszków:) a szczególnie to jedno,chyba w 3d łapie za serducho:D

Do góry