Madzia1107
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadki potrafią być czymś najlepszym co nas w życiu spotkało Głowa do góry, jesteś silną kobietą, dasz radę
Gratuullaaaacjeeeee!
Wiem że jesteś w szoku ! Ale to wspaniała nowina !!!!
Powiem ci że jeszcze masz dużą szansę na dziewczynkę jeśli to faktycznie aż 4 dni przed owu.
Ten pierwszy moment tylko takiego stresa masz. Zaraz Ci przejdzie i będziesz skakać z radości. A ja na razie poskacze za Ciebie! Jupiii [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Moje tez trzecie, a pozostala 2jka? Ile ma lat?Reakcja, dziwna i cieszę się i jestem przerażona to moje trzecie dziecko , i zaraz mętlik w głowie jak ja sobie poradzę itp czy wszystko będzie dobrze z dzidzia, do lekarza mam zamiar wybrać się pod koniec lutego bo i tak nic nie dojrzy teraz , takie doświadczenie z poprzedniej ciąży, karty mi wcześniej nie założy jak po 8 tc
Córka 9 syn 6 także już będę mogła liczyć na ich pomoc , pozatym sami już potrafią się ogarnąć więc mi będzie łatwiej... A jak u Ciebie?Moje tez trzecie, a pozostala 2jka? Ile ma lat?
Ja tez ide w 8 tyg , bo n8e dojrzy wczesniej, ale w drugiej ciazy latalam co tydzien... bo a to pecherzyk ..a to serca jeszcze nie było...